Ψηφίστε τον MVP Ιουνίου

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά την πανδημία δεν ήταν ακριβώς ιδανική.
Ψηφίστε τον MVP Ιουνίου

Τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, τ' ανεπιτυχή αποτελέσματα και απώλεια των δύο βασικών στόχων, αποτελούν μια δύσκολη δοκιμασία, κυρίως ψυχολογικά. Κι αν η γενική εικόνα δεν έφερε ικανοποίηση, υπήρχαν πρόσωπα που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους. Εμείς θέλουμε να βρούμε τον κορυφαίο, μέσα από την ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App για τον 11888 MVP Ιουνίου.

Ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στην κουβέντα είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης . Η εξαιρετική παρουσία του διεθνή αριστερού μπακ συνεχίστηκε και μετά την επανέναρξη της σεζόν. Ο Mr No Brakes έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, έτρεξε πολύ, ήταν συνεπής αμυντικά, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα και στο επιθετικό κομμάτι έχοντας και μία ασίστ στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας.

Έτερος διεκδικητής ο Άντερσον Εσίτι . Ο Νιγηριανός μέσος είχε χάσει τη θέση του πριν τη διακοπή, αλλά μετά και την απουσία του Γιόσιπ Μίσιτς , πήρε φανέλα βασικού κι έδειξε τις δυνάμεις του σε ρόλο ανασταλτικού μέσου. Ένταση, πάθος, καίριες επεμβάσεις, κλεψίματα, δύναμη και προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο κάθε λεπτό που ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Ο The Tank εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και προσέφερε πολύτιμες λύσεις.

Τέλος, το βραβείο θα διεκδικήσει κι ο Φερνάντο Βαρέλα . Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει πολλάκις δείξει την αξία του και το επανέλαβε στα Play Offs. Ως αριστερός στόπερ ήταν συνεπής και σταθερός ανασταλτικά, βοήθησε σημαντικά στο build up, ενώ σημείωσε κι ένα γκολ κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Ιούνιο.

Ψηφίστε τον 11888 MVP Ιουνίου

Διαβάστε ακόμη...