Decade All Stars 2010-20: Left Winger

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της:
Decade All Stars 2010-20: Left Winger

"Τρεις παίκτες ρίχνονται στη μάχη. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που παρά το γεγονός ότι ήρθε ως επιτελικός μέσος, ήταν απολαυστικός στο αριστερό άκρο και κομβικός στην πορεία των τελευταίων ετών που έφεραν τους τέσσερις τίτλους, τον Ρόμπερτ Μακ, που σε δύο περάσματα από τον Δικέφαλο προσέφερε πολλά στην επιθετική γραμμή και τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος κατάφερε να κλέψει την καρδιά των φιλάθλων, έκανε σπουδαία παιχνίδια και ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
Ο ορισμός του old school. Ένας παίκτης παλαιάς κοπής στην όψη, ένα σύγχρονο χαφ που μπορεί να κάνει τα πάντα στην επίθεση σε μία ομάδα. Με έφεση στο γκολ, με πολλές δημιουργικές αρετές και με τεχνική που μπορεί να ξεσηκώσει ένα γήπεδο με ένα απλό άγγιγμα.

Μέλος της ομάδας μας από το 2016 μετράει 145 συμμετοχές, 24 γκολ και 30 ασίστ, έχοντας κομβική παρουσία και στους τέσσερις τίτλους της δεκαετίας.

Γκάρι Ροντρίγκες
Έπαιξε στον Δικέφαλο μόλις μιάμιση σεζόν. Οι επιδόσεις του ανάγκασαν τη Γαλατασαράι να επενδύσει πάνω του. Και μάλιστα δικαιώθηκε καθώς δεν είχε πιάσει ακόμα το ταβάνι του.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήρθε στον ΠΑΟΚ από την Έλτσε το καλοκαίρι του 2015 και η παρουσία του στον Δικέφαλο μόνο πετυχημένοι μπορεί να χαρακτηριστεί. 58 αγώνες, 13 γκολ, 14 ασίστ και αμέτρητα highlights.

Ρόμπερτ Μακ
Μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου το καλοκαίρι του 2014. Ήρθε από τη Νυρεμβέργη και έγινε ένα με τον Σύλλογο παίζοντας συνολικά τρεις σεζόν. Έπαιξε για δύο σερί αγωνιστικές περιόδους, πήρε μεταγραφή στη Ζενίτ και μετά από ένα χρόνο επέστρεψε με τη μορφή δανεισμού για μια ακόμα σεζόν.

117 αγώνες, 33 γκολ και 14 ασίστ, ήταν οι επιδόσεις του διεθνή Σλοβάκου άσου, που κατέκτησε και ένα Κύπελλο Ελλάδας".

Η ψηφοφορία διεξάγεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ κι εσείς, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τρεις, για τον καλύτερο αριστερό εξτρέμ της δεκαετίας.

Διαβάστε ακόμη...