Decade All Stars 2010-20: Right Back

Η ψηφοφορία των κορυφαίων της δεκαετίας συνεχίζεται στο paokfc.gr. Ώρα να βρούμε τον κορυφαίο δεξιό μπακ. Εσείς αποφασίζετε για τον τελικό νικητή.
Decade All Stars 2010-20: Right Back

Η θέση έχει ξεκάθαρο φαβορί. Ο Λέο Μάτος τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ίσως ο κορυφαίος δεξιός μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος. Δύο διαφορετικού στυλ παίκτες θα προσπαθήσουν να του... κλέψουν τη θέση στην 11άδα. Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Στέλιος Κίτσιου έχουν γράψει τη δική τους στορία με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Λέο Μάτος

Έγινε κάτοικος Τούμπας τον Ιούλιο του 2016 ως ελεύθερος από την Ντνίπρο. Την συνέχεια δεν μπορούσε να την φανταστεί κανείς. Ο El Loco κέρδισε από την πρώτη μέρα την καρδιά όλων στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ο ίδιος αγάπησε την ομάδα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο Λέο Μάτος μετράει 157 αγώνες με τον Δικέφαλο, έχει σκοράρει 26 γκολ, έδωσε 17 ασίστ, κατέκτησε τρία Κύπελλα Ελλάδας, ήταν πρωταγωνιστής στο αήττητο πρωτάθλημα και συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Φερέιρα 

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ

Η επιτομή του αντιστάρ. Ήσυχος, συχνά απαρατήρητος, αλλά πάντα ουσιαστικός και συνεπής στα καθήκοντά του. Μπορεί να ήταν το μπακ που προωθείται συχνά και έχει ενεργό ρόλο το δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο, ο Πολωνός αποτελούσε ένα συχνά αξεπέραστο εμπόδιο για τους αντίπαλους επιθετικούς.

Ο Σνάουτσνερ αμυντικός φόρεσε την φανέλα με τον Δικέφαλο για 121 παιχνίδια, χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ, ενώ μοίρασε τέσσερις ασίστ.

Στέλιος Κίτσιου

Προϊόν του PAOK Academy. Πολυσύνθετος παίκτης που πέρασε από πολλές θέσεις σε νεαρή ηλικία μέχρι να καθιερωθεί στο δεξί άκρο της άμυνας πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο Στέλιος Κίτσιου καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα, έπαιξε στην Εθνική Ελλάδας και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στο γήπεδα της Τούρκιας. Με τον Δικέφαλο αγωνίστηκε σε 153 αγώνες, πέτυχε πέντε γκολ, σέρβιρε άλλα δέκα, πανηγύρισε ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ πήρε συμμετοχές και στο πρώτο μισό της χρονιάς του νταμπλ.

Ποιον από τους τρεις θεωρείτε τον κορυφαίο δεξιό μπακ της δεκαετίας; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr!

Διαβάστε ακόμη...