Feliz cumpleaños Pablo!

Σαν σήμερα στις 11/5/1977, γεννήθηκε στη μακρινή Ουρουγουάη, ένας ποδοσφαιριστής που από το καλοκαίρι του 2008 γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ΠΑΟΚ...
Feliz cumpleaños Pablo!

Ο λόγος για τον Πάμπλο Γκαμπριέλ Γκαρσία Πέρες, ο οποίος ταυτίστηκε μαζί μας, έγινε σύνθημα στα χείλη μας σε όλα τα γήπεδα που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ, ενώ μάς χάρισε πάμπολλες αξέχαστες στιγμές, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και με τη γενικότερη στάση του απέναντι στο κατεστημένο της εποχής, την περίοδο κατά την οποία αγωνίστηκε στην ομάδα μας.

Τι να θυμηθούμε και τι να ξεχάσουμε από το πέρασμά του από τον Δικέφαλο! Αξέχαστο το ασύλληπτης ομορφιάς γκολ που σημείωσε επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια, ένα γκολ που απείλησε τη στατικότητα της Τούμπας, αξέχαστο το φοβερό παιχνίδι που έκανε στις εκτός έδρας αναμετρήσεις εναντίον της Τότεναμ και της Φενέρ, όπως βέβαια και η γενικότερη παρουσία του στην εξαετία που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα!

Σε κάθε παιχνίδι κατέθετε την ψυχή του για το μεγαλείο του Δικεφάλου, κυριολεκτικά έπαιζε κοντά στο 100% των δυνατοτήτων του, ενώ στα δύσκολα το χαρακτηριστικό του moto,  Caer esta permitido, levantarse es obligatorio, υπενθυμίζει σε όλους μας μια σταση ζωής!

Χωρίς ίχνος βεντετισμού, έδινε και δίνει το παρόν σε όποιες εκδηλώσεις τον καλούν, συμβάλλοντας στο να γαλουχηθούν νεαρά ΠΑΟΚτσάκια! 

Τολμούμε να πούμε πως ο Γκαρσία δοξάστηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ όσο κανείς άλλος ξένος παίκτης (ίσως και Έλληνας), ενώ και αυτός από την πλευρά του βρήκε στη Θεσσαλονίκη την ποδοσφαιρική του Ιθάκη, καθώς ως γνωστόν είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ Β', πέρσι ήταν Κυπελλούχος Ελλάδας με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου και νωρίτερα προπονητής στην Κ19 και στην Κ17.     

Feliz cumpleaños Pablo!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...