Μεταγραφές για τα Τμήματα Υποδομής

Τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν τις σημαντικές προσθήκες ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο δυναμικό τους.
Μεταγραφές για τα Τμήματα Υποδομής

Στην Κ20 ο Γιαλαμούδης

Δυνατή μεταγραφή, ορμώμενη εκ Γιαννιτσών, πέτυχε ο ΠΑΟΚ, με τον αμυντικό Ραφαήλ Γιαλαμούδη. Γεννημένος το 1998 και πρωταθλητής με την ομάδα νέων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας την περασμένη σεζόν με την Ακαδημία Γιαννιτσών, ο Γιαλαμούδης ανήκει πλέον στο δυναμικό της Κ20 του ΠΑΟΚ, όπου θα αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ.

Ενίσχυση για Κ15 και Κ14

Τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν δύο ακόμα σημαντικές μεταγραφές, που προέρχονται από την ΑΟ Γιάννινα. Aμυντικό χαφ, με προσόντα και δυναμική είναι ο 13χρονος Παναγιώτης Παναγιώτου που ανήκει πλέον στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ14. Ο Γιαννιώτης ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την ΑΟ Γιάννινα και μετρά συμμετοχές στην ΕΠΣ Ιωαννίνων, στις περιφερειακές μικτές, ενώ έχει κληθεί και στις προεπιλογές των εθνικών ομάδων. Γεννήθηκε το 2002.

Ομοίως, ένας ποιοτικός και ταλαντούχος μέσος είναι ο Γιώργος Βρακάς που αγωνίστηκε και στα μισά της περασμένης σεζόν στoν ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε το 2001, ήρθε από τα Ιωάννινα στην Θεσσαλονίκη και ανήκει στο δυναμικό της νυν Κ15.

Διαβάστε ακόμη...