Πεντάρα στη Βέροια η Κ15

Μία ακόμα εντυπωσιακή νίκη για το πρωτάθλημα της Super League πέτυχε η Κ15 του ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά κέρδισε 5-0 τη Βέροια και διατήρησε τον «αέρα» των δέκα βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Πεντάρα στη Βέροια η Κ15

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Κύρτσος στο 33′, μετά από ασίστ του Λουφάκη, το δεύτερο ο Κυζιρίδης στο 46′ έπειτα από πάσα του Λύρατζη και το 3-0 έκανε ο Λύρατζης στο 51′ μετά από ασίστ του Πανταζίδη. Το 4-0 έγινε στο 66′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δούμτση και στο 70′ ο Κυζιρίδης διαμόρφωσε το τελικό 5-0, έπειτα από ασίστ του Δούμτση.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μαβίδης, Βουτσάς (50′ Εφραιμίδης), Γεωργιάδης, Τουργαϊδης, Πανταζίδης, Γαλιλαίος, Λουφάκης, Κύρτσος, Χατζής (40′ Δούμτσης), Κυζιρίδης, Γαϊτανίδης (36′ Λύρατζης).

3-1 τον Παύλο Μελά η Κ16

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, γκολ που ακυρώθηκαν και ένα δοκάρι, η Κ16 κέρδισε τελικά, 3-1 τον Παύλο Μελά. Αυτό ήταν το πρώτο ματς του νέου ομίλου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, τον οποίο απαρτίζουν ο ΠΑΟΚ, ο Αρης, ο Παύλος Μελάς και η Ακαδημία Γ. Κούδας. Ο πρώτος του ομίλου φτάνει στον τελικό του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο Πολύζος στο 15′ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Είχε προηγηθεί, στο 10′, δοκάρι του Λαζαρίδη και ακολούθησε σωρεία ευκαιριών από τον ΠΑΟΚ.

Στο 60′, ωστόσο, στην πρώτη στημένη φάση του Παύλου Μελά στο παιχνίδι και καθώς η άμυνα του ΠΑΟΚ αδράνησε, έγινε το 1-1. Στη συνέχεια, οι παίκτες των Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Αλέκου Θεοδωρίδη πέτυχαν δύο γκολ, που όμως ακυρώθηκαν ως οφ σάιντ. Το γκολ, για το 2-1, ήρθε τελικά, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με αριστερό σουτ του Χατζηστραβού και ένα λεπτό μετά διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 με το υπέροχο γκολ του Δραγάνη, που «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τσέλα, Λαζαρίδης, Δοδοντσάκης, Πολύζος, Κραγιόπουλος, Αλωπούδης (55′ Χατζηστραβός), Δραγάνης, Τζοβάρας, Καραϊσκος, Υφαντίδης (65′ Βαφειάδης).

Διαβάστε ακόμη...