Επιστροφή στις νίκες για την Κ20

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Κρανούλας με 0-1, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής...
Επιστροφή στις νίκες για την Κ20

Το γκολ της νίκης το πέτυχε ο Δεληγιαννίδης στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου, ενώ στο 2ο μέρος ο Σοϊλεμέζογλου κράτησε το μηδέν όταν οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Το παρόν στο γήπεδο το έδωσαν και 20 περίπου μέλη από τον Σύνδεσμο των Ιωαννίνων, τα οποία βοήθησαν τους παίκτες του Ίβιτς να φτάσουν στη νίκη.

Ο Δικέφαλος μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ νωρίτερα, όταν δημιούργησε 2-3 καλές φάσεις με τον Κουλούρη, αλλά λίγο η ατυχία λίγο η ικανότητα του αντίπαλου τερματοφύλακα  δεν επέτρεψαν στον επιθετικό μας να πανηγυρίσει κάποιο δικό του γκολ. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και ήταν αυτοί που είχαν με τη σειρά τους τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, έπεσαν όμως -όπως προαναφέραμε- πάνω στον εκπληκτικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ που σε τουλάχιστον 4 περιπτώσεις κατέβασε τα ρολά!

Εκτός του Σοϊλεμέζογλου ξεχώρισαν ο Κωνσταντινίδης, ο Σαββίδης, ο Αναστασίου. Πολύ καλός επίσης και ο Πατράλης, όπως και ο Τσελεπίδης στο ψηλό παιχνίδι...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Τάχιας (46' Βασιλείου), Φίλιος, Φράγκος, Πανταζής (83' Γιάκος), Φαρμάκης, Μουσκάι, Χαρίσης, Νάκος, Παπαρούνας, Πασχάλης (75' Μπουκουβάλας).

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Κωνσταντινίδης, Τσελεπίδης, Κιόσε, Αναστασίου, Σαββίδης, Τσανδάρης, Δεληγιαννίδης (71' Πατράλης), Κουλούρης, Παπαδόπουλος Β. (88' Τσολακίδης), Πόζογλου (85' Κρινίτσας)

.........................................................................

Η εξέλιξη του αγώνα

Χειμωνιάτικος ο καιρός στα Γιάννινα, πολύ κρύο, αλλά δεν βρέχει, ενώ ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακή  κατάσταση ...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα...

6ο λεπτό: Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Σουτ του Δεληγιαννίδη έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, το ριμπάουντ το πήρε ο Πόζογλου που πλάσαρε άουτ.

9ο λεπτό: Παράλληλη σέντρα των γηπεδούχων πέρασε χωρίς συνέπειες για την άμυνά μας.

22ο λεπτό: Καλή προσπάθεια για τον ΠΑΟΚ με το Δεληγιαννίδη να πλασαρει αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς.

30ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ από τον ΠΑΣ απέκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου.

31ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Κουλούρη να βρiσκεται πολύ πλάγια και να μην μπορεί να κάνει το γκολ από την μπαλιά του Πόζογλου.

36ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Κουλούρη βγάζει την παράλληλη μπαλιά και τους Γιαννιώτες να απομακρύνουν.

37ο λεπτό: Ωραία απόκρουση του Σοϊλεμέζογλου σε κεφαλιά.

44ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ  για τον ΠΑΟΚ! Ο Δεληγιαννίδης με προβολή ανοίγει το σκορ ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Παπαδόπουλου από τα δεξιά.

Ημίχρονο

Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟΚ έιχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στο γήπερο βρίσκονται και περίπου 20 οπαδοί του Δικεφάλου οι οποίοι εμψυχώνουν τους παίκτες μας.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

47ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα σε αμυντικό του ΠΑΣ για σκληρό μαρκάρισμα στον Πόζογλου

50ο λεπτό: Με 2 εκπληκτικές αποκρούσεις ο Σοϊλεμέζογλου κρατάει το μηδέν, ενώ δέχθηκε και τα συγχαρητήρια των αντίπαλων επιθετικών.

54ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Κουλούρη

64ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα σε παίκτη του ΠΑΣ για μαρκάρισμα πάνω στον Αναστασίου

71ο λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Πατράλης πέρασε στη θέση του Δεληγιαννίδη

*Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει την υπεροχή, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του σε σχέση με το 1ο μέρος

85ο λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Κρινίτσας πέρασε στη θέση του Πόζογλου

88ο λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Τσολακίδης πέρασε στη θέση του Παπαδόπουλου

..........................................................

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΑγώναςΓήπεδοΗμερομηνίαScoreΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΑΕ ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ30.11.13 10:301-0ΒΕΡΟΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΣΤΑΥΡΟΥ30.11.13 12:004-0ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ.ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ30.11.13 12:000-1ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ30.11.13 12:302-1ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣΛΑΓΥΝΩΝ30.11.13 14:000-0ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΑΘΛHTIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ30.11.13 14:003-2Ο.Φ.Η. - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΟ01.12.13 10:301-3ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ"ΝΤΑΜΑΡΙΑ" Δ. ΠΑΠΑΓΟΥ01.12.13 15:002-2ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ... -Ο αγώνας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ» αναβάλλεται σε συνέχεια αποδοχής αιτήματος

Διαβάστε ακόμη...