Με τα επετειακά η Κ19 στον μεγάλο τελικό

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, η οποία αναδεικνύει την ιστορική συνέχεια και τη συνεκτική ταυτότητα του συλλόγου, η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου στο Αγρίνιο φορώντας την επετειακή φανέλα των 100 χρόνων.
Πηγή: forzaonline.gr
Με τα επετειακά η Κ19 στον μεγάλο τελικό
Photo Credits: @PAOK FC

Η απόφαση αυτή δεν αποτελεί απλώς μια αισθητική επιλογή, αλλά μια πράξη απόδοσης τιμής στον αιώνα ζωής που συμπληρώνει ο Δικέφαλος, μεταφέροντας το βάρος της ιστορίας και στις νεότερες γενιές αθλητών που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά επίσημη εμφάνιση της συγκεκριμένης φανέλας σε αγωνιστικό χώρο, γεγονός που επισφραγίζει την καθολική υιοθέτησή της από όλα τα επίπεδα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Την αρχή έκανε η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ ακολούθησε η συμμετοχή του ΠΑΟΚ Β, για να έρθει πλέον η σειρά της Κ19 να αγωνιστεί με το εμβληματικό αυτό σχέδιο σε έναν αγώνα που κρίνει τίτλο.

Η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών με τη φανέλα της εκατονταετηρίδας σε έναν τελικό προσδίδει μια επιπλέον συναισθηματική φόρτιση στην αναμέτρηση. Για τους παίκτες της Κ19, η ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο και το αήττητο νταμπλ φέροντας το επετειακό σήμα στο στήθος, συνιστά μια κορυφαία στιγμή στην καριέρα τους, συνδέοντας την προσωπική τους εξέλιξη με τις λαμπρότερες σελίδες της ασπρόμαυρης ιστορίας.

Διαβάστε ακόμη...