4-1 τον Πανσερραϊκό η Κ15 [εικόνες]

Ευχάριστο – άλλο ένα – μεσημέρι για την Κ15, η οποία επικράτησε 4-1 του Πανσερραϊκού, στο ματς της 9ης αγωνιστικής της Super League, που διεξήχθη στη Σουρωτή. Ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο σε έξι παιχνίδια με 18 βαθμούς.
4-1 τον Πανσερραϊκό η Κ15 [εικόνες]
Photo Credits: @PAOKFC

Το σκορ άνοιξε ο Πριόβολος στο 25′, έπειτα από ασίστ του Κακάλη και στο 28′ ο Ευσταθιάδης έκανε το 2-0, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Παπαγεωργόπουλου. Ο Πριόβολος σκόραρε και στο 33′ με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαγεωργίου και το τέταρτο γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Τσιλιγκερίδης στο 52′, έπειτα από την ασίστ του Χήκα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 στο 72′.

Επόμενο παιχνίδι για την Κ15 μας αυτό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό στις 15.11.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Ιατρίδης, Σταθόπουλος, Παπαγεωργόπουλος (50′ Φλώρος), Ίτσκος, Ευσταθιάδης, Σολωμίδης (60′ Ασλαματζίδης), Σίμος, Παπαγεωργίου, Πριόβολος (40′ Τσιλιγκερίδης), Περρωστής (40′ Φαρδέλλας), Κακάλης (40′ Χήκας).

Δείτε τις φωτογραφίες του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...