Πρεμιέρα υψηλών απαιτήσεων με ασπρόμαυρο χρώμα

Σημαντικό παιχνίδι και για τον ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
Πρεμιέρα υψηλών απαιτήσεων με ασπρόμαυρο χρώμα
Photo Credits: @paok24.com website

Η Εθνική Νέων ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι της στην Elite Round για το Euro u19, έχοντας ξανά έντονο ασπρόμαυρο χρώμα.

Η “γαλανόλευκη” θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι απόψε στις 20:00 απέναντι στην Πορτογαλία, ενώ τον όμιλο συμπληρώνουν η Σερβία και η Δανία, οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 16:00.

Παρά τα 2 αρνητικά αποτελέσματα στην 1η προκριματική φάση, η πρόκριση στην Elite Round επετεύχθη και είμαι σίγουρος ότι η ανάλυση εκείνων των αγώνων θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα τρωτά μας σημεία. Η πρόκριση στο EURO της Μάλτας μας μεγάλωσε ως μέγεθος και οφείλουμε και φέτος στα γήπεδα της Πορτογαλίας να φανούμε αντάξιοι της περσινής μας επιτυχίας.

Η αντικειμενική δυσκολία του ομίλου είναι προφανής καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε, 3 πολύ ποιοτικές ομάδες αλλά έχουμε μάθει στα δύσκολα. Οι φιλικές αναμετρήσεις στην Κροατία μας βοήθησαν να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα ενόψει των αγώνων στην elite round. Η ομάδα πλέον επικοινωνεί σε όλα τα επίπεδα και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό ώστε να κερδίσουμε μέσα από το τουρνουά ό,τι μας αναλογεί“, σημείωσε ο Τάσος Θέος και πλέον, άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αποψινή “μάχη”.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει συμπεριλάβει στις κλήσεις του από πλευράς ΠΑΟΚ τους Βασίλη Νικολακούλη, Ταξιάρχη Φίλων, Κωνσταντίνο Γκούμα, Βασίλη Πασαχίδη, Νίκο Δεληγιάννη και Γιάννη Γκιτέρσο.

Αναλυτικά η αποστολή: Καρακασίδης, Νικολακούλης, Φίλων, Κατρής, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Μαρούτσης, Πασαχίδης, Δεληγιάννης, Κοντούρης, Ανδρικόπουλος, Κοντονίκος, Μπάκουλας, Γκούμας, Λιατσικούρας, Παπακανέλλος, Καλοσκάμης, Δεληανίδης, Κωστούλας και Γκιτέρσος.

Διαβάστε ακόμη...