Ήττα στο φινάλε για ΠΑΟΚ Β [εικόνες]

Έδειξε χαρακτήρα, ποιότητα και νεανική ορμή, ανέτρεψε σκορ, όντας με δέκα παίκτες, μα ...λύγισε τελικά κι έφυγε ηττημένος από τον Βόλο. Ο ΠΑΟΚ Β έχασε 3-2 από την Νίκη Βόλου στο ματς της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 και παρέμεινε στους 13 βαθμούς.
Ήττα στο φινάλε για ΠΑΟΚ Β [εικόνες]

Πιο καλά μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, κι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 11′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιράντα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε, αλλά αντίδραση δεν έβγαλε τουλάχιστον μέχρι το 35′, οπότε κυρίως με Τζίμα , Γκούμα και Δαρέλα άρχισε να γίνεται αισθητός στην αντίπαλη περιοχή. Η πίεση απέδωσε στο 41′ με τον Γκούμα να κερδίζει μετά από ωραία ατομική προσπάθεια το φάουλ, που εκτέλεσε ο Νινούα για να πιάσει την κεφαλιά ο Δαρέλας και να ισοφαρίσει για τον Δικέφαλο.

Παρότι στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο, έμεινε νωρίς, στο 48′, με δέκα παίκτες, λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Τσοπούρογλου. Δεν έδειξε να πτοείται η ομάδα του Αλεξιάδη και στο 51′ πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Δαρέλα να πασάρει και τον Τζίμα να εκτελεί. Ο Τζίμας είχε την ευκαιρία στην συνέχεια να πετύχει κι άλλο γκολ, μα δυστυχώς αυτοί που κόντρα στη ροή του αγώνα σκόραραν ήταν οι γηπεδούχοι, όταν στο 61′ έκαναν το 2-2 με τον Πολίτη.

Ο ρυθμός έγινε φρενήρης, οι διακοπές του αγώνα συνεχείς, το ίδιο και οι διαμαρτυρίες και η ένταση από την πλευρά της Νίκης Βόλου, η οποία στο 88′ και πάλι με τον Μιράντα έκανε το 3-2. Ο ΠΑΟΚ κυνήγησε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα το γκολ της ισοφάρισης, μα τελικά γνώρισε την ήττα και ήδη πια έχει το μυαλό του στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Μπαχανάκ, Ανδρέου (63′ Στίκας), Αναστασίου, Κυριακίδης (63′ Λίταινας), Παναγιωτίδης, Πέττας (54′ Ριμπέιρο), Πολιτης, Μιράντα (89′ Γαβριηλίδης), Μοράρ (63′ Τζιόρας).

ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης , Τσοπούρογλου, Σελιμάι (68′ Δεληγιάννης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Νινούα (68′ Τσίκος), Γρόσδης (49′ Μανωλιούδης), Δαρέλας (68′ Ρούμιαντσεφ), Γκούμας (57′ Σπυράκος), Τζίμας

Δείτε εικόνες από τον αγώνα πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...