Πέρασε στον τελικό η Κ15!

Στο πλαίσιο του ημιτελικού του Final 4 των ομάδων Κ15 της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 στο Πανθεσσαλικό, τον Παναθηναϊκό ...
Πέρασε στον τελικό η Κ15!

Σιδηρόπουλος στο 12' και Τουρσουνίδης στο 67' τα γκολ της νίκης. Χαμένο πέναλτι (δοκάρι και άουτ) από τον Μπέρδο στο 79'. Την Κυριακή ο τελικός, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που σήμερα επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1.

O ΠΑΟΚ ήταν μια κλάση καλύτερος του αντιπάλου του και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 12', όταν μετά από ωραίο γύρισμα του Μπέρδου από τα αριστερά, ο Σιδηρόπουλος με προβολή σημείωσε το 1-0. Στο 33' ο Καραγκιόζης βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της αθηναϊκής ομάδας, αλλά το πλασέ του το απέκρουσε ο πορτιέρε του Παναθηναϊκού, η μπάλα στρώθηκε στον Τασιούλα που από καλή θέση σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα!

Ο Σταμέλλος, στο 59' απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Κρομμύδα, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο 67΄, όταν ο Τουρσουνίδης, με συρτό τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0. Ο ΠΑΟΚ έμεινε με "10" στο 74ο λεπτό, με τον Τασιούλα να βλέπει την 2η κίτρινη και να αποβάλλεται, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Παναθηναϊκός είχε την καλύτερη ευκαιρία του στο ματς, όταν το σουτ του Βύντρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μας.

Στο 79' ο Χατζηκωνστατίνου ανέτρεψε τον Μπέρδο, είδε και αυτός τη 2η κίτρινη κάρτα και η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς και ο Παναθηναϊκός έμεινε και αυτός με "10". Στη φάση αυτή δόθηκε φυσικά το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά ο Μπέρδος σημάδεψε τη συμβολή των δοκών, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 3-0...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μητρούσης, Κυριαζίδης (Καρασαββίδης 79′), Λουτζιανιώτης (Μεγγίδης 64’), Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Καραγκιόζης (Κρομμύδας 54’), Τασιούλας, Σιδηρόπουλος (Κάνιος 64’), Τουρσουνίδης (Κοβάλ 78′), Μπέρδος.

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Χατζηκωνσταντίνου, Δημακόπουλος (Κουρουνιώτης 66’), Βύντρα, Γαζής, Θεοχάρης, Δήμου (Τσόμος 66’), Ρεμούνδος (Τσαντζάλος 73’), Σουχλάκης, Λόμπας, Ιωάννου.

Δείτε την αναμέτρηση...

Διαβάστε ακόμη...