Τον ισοπέδωσε σε ένα ημίχρονο!

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε εκτός έδρας (στην Πυλαία), με 1-4 τον Άρη ...
Τον ισοπέδωσε σε ένα ημίχρονο!

Ένας καταπληκτικός στο πρώτο 45λεπτο ΠΑΟΚ, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον συμπολίτη να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από μια βαριά ήττα! Το σκορ άλλωστε στο 39' είχε διαμορφωθεί σε 0-4, κάνοντας τυπική διαδικασία το υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σμυρλή, που πήρε το "ριμπάουντ" μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα. 

Στο 24ο λεπτό σημειώθηκε το 0-2 για τον ΠΑΟΚ και πάλι με τον Σμυρλή! Προηγήθηκε πέναλτι του Τσίκου  στο δοκάρι, στο πέναλτι υπέπεσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ανατρέποντας τον Τζίμα!

Στο 30ό λεπτό χρίστηκε σκόρερ ο Τζίμας που έσκαψε την μπάλα πάνω από τον Καραμανλή και πλάσαρε στη γωνία τον τερματοφύλακα του παπαναστασιακού, γράφοντας το 0-3, για να γίνει στο 39' το 0-4 με σκόρερ τον Τσίκο μετά από ασίστ του Καλόγηρου στην πλάτη της άμυνας.

Ήταν ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο για τον συμπολίτη που δεν κατάλαβε τι τον χτύπησε!

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκε από τον συμπολίτη με εξαίρεση τη φάση του  57ου λεπτού, όταν μείωσε ο Άρης σε 1-4 με τον Χατζηιωάννου, μετά από λάθος της άμυνάς μας.

Ο Στέλιος Μαλεζάς έδωσε χρόνο συμμετοχής στην επανάληψη στους Δεληγιάννη, Σνάουτσνερ, Γκιτέρσο, Μπάμπουρα και Πανικίδη, με τους παίκτες μας πάντως να έχουν 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν ακόμη ψηλότερα τον δείκτη του σκορ! 

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Φίλων (75' Πανικίδης), Πασαχίδης (46' Δεληγιάννης), Σινανάι, Τσίκος (67' Σνάουτσνερ), Καλόγηρος,  Αθανασίου, Σμυρλής (67' Γκιτέρσος), Αδάμ, Τζίμας (70' Μπάμπουρας)

...............................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

85ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μπάμπουρα

75ο λεπτό: Πανικίδης στη θέση τιυ Φίλων

72ο λεπτό: Διπλή ευκαιρία με Γεωργιάδη, Γκιτέρσο

70ό λεπτό: Μπάμπουρας στη θέση του Τζίμα

67ο λεπτό: Μπήκαν οι Γκιτέρσος, Σνάουτσνερ και βγήκαν οι Σμυρλής, Τσίκος

65o λεπτό: Δε δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Αδάμ!

57ο λεπτό: Μειώνει ο Άρης σε 1-4 με τον Χατζηιωάννου, μετά από λάθος της άμυνάς μας

47o λεπτό: Φάουλ για τον Άρη σε καλή θέση, εκτελέστηκε στο τείχος και στη συνέχεια το σουτ που επιχειρήθηκε πέρασε άουτ

46ο λεπτό: Δεληγιάννης στη θέση του Πασαχίδη

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο στην Πυλαία, με την Κ19 του ΠΑΟΚ να προηγείται 0-4 της αντίστοιχης του Άρη, χάρη σε γκολ των Σμυρλή (2), Τζίμα και Τσίκου

39ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-4 ο Τσίκος μετά από ασίστ του Καλόγηρου στην πλάτη της άμυνας. Πανωλεθρία για τον συμπολίτη που δεν κατάλαβε τι τον χτύπησε!

35ο λεπτό: Χωρίς ευκαιρία οι γηπεδούχοι ως τώρα...

30ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τζίμας που έσκαψε την μπάλα πάνω από τον Καραμανλή και πλάσαρε στη γωνία τον τερματοφύλακα του παπαναστασιακού

24ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-2 για τον ΠΑΟΚ και πάλι με τον Σμυρλή! Προηγήθηκε πέναλτι του Τσίκου στο δοκάρι, στο πέναλτι υπέπεσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ανατρέποντας τον Τζίμα

22ο λεπτό: Παραμένει το 0-1 

15ο λεπτό: Με αντεπιθέσεις ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη νευρικότητα των γηπεδούχων

2ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με τον Σμυρλή, που πήρε το "ριμπάουντ" μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα

Το παιχνίδι ξεκίνησε, μπροστά σε 400 περίπου θεατές

Απών για τον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Γκούμας, λόγω τιμωρίας από το τελευταίο ματς της προηγούμενης σεζόν.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Φίλων (75' Πανικίδης), Πασαχίδης (46' Δεληγιάννης), Σινανάι, Τσίκος (67' Σνάουτσνερ), Καλόγηρος,  Αθανασίου, Σμυρλής (67' Γκιτέρσος), Αδάμ, Τζίμας (70' Μπάμπουρας)

Διαβάστε ακόμη...