Συν 3 και συνεχίζει η Κ19

Στην εκπνοή, αγχωτικά αλλά με επιμονή και πίστη, η Κ19 κέρδισε 2-1 τον Ιωνικό, στο ματς που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στη Σουρωτή κι ανέβηκε στους 37 βαθμούς.
Συν 3 και συνεχίζει η Κ19

Κάπου στο 90+4, στην πρώτη του εμφάνιση στην Κ19, ο Γιάννης Γκιτέρσος (γεννημένος το 2005), με ένα καθαρά προσωπικό γκολ έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει για τις τελευταίες στροφές του συναρπαστικού και ιδιαίτερα αμφίρροπου πρωταθλήματος της Super League, πηγαίνοντας την επόμενη αγωνιστική στη Λαμία, ενώ εκκρεμούν άλλα πέντε παιχνίδια που είχαν αναβληθεί.Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ νωρίς, στο 3′ με σουτ του Γκαρνέτα, ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 29′.

Παρότι απορρόφησε την πίεση και προσπάθησε να αναπτυχθεί, δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις. Η λύση ήρθε τελικά, στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Γκιτέρσος οδήγησε τη μπάλα, σούταρε έξω από την περιοχή και σημάδεψε στην δεξιά γωνία του τέρματος.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:Μοναστηρλής, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Μελενικιώτης, Ζίλο, Κωττάς, Γκαρνέτας(65′ Σπυράκος), Αθανασίου (80′ Κιτσάκης), Μπάμπουρας, Δαρέλας, Σπυριδόπουλος (53′ Γκιτέρσος).

Διαβάστε ακόμη...