Διπλό για την Κ19 στην Τρίπολη

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα των ομάδων Κ19 της Super League ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε στην Τρίπολη της αντίστοιχης του Αστέρα με 0-1 ...
Διπλό για την Κ19 στην Τρίπολη

Καλή αρχή, καλή σεζόν με διπλό στην Τρίπολη για την Κ19 και την ευχή αυτό το πρωτάθλημα να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί κανονικά.

Δυνατό παιχνίδι με συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Ο Αστέρας δεν είναι σε καμία περίπτωση ευκαταφρόνητος αντίπαλος, ωστόσο ο Δικέφαλος βρήκε τον τρόπο να απειλήσει αρκετές φορές την εστία του.

Σε μία από τις αντεπιθέσεις, στο 31', ο Σπυράκος έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Bαρέλα με ωραία ενέργεια νίκησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν, κυρίως με μεγάλες μπαλιές απείλησαν, μα οι παίκτες του Στέλιου Μαλεζά είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και μάλιστα στο τέλος του αγώνα είχαν και τις ευκαιρίες, βγαίνοντας στην κόντρα, να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Στόχος αρχής, λοιπόν, επετεύχθη. Το επόμενο παιχνίδι είναι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, σε ημερομηνία που αναμένεται να οριστεί, μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης (85' Σινανάι), Τασιούρας, Μελενικιώτης, Ζίλος, Τσίκος, Κουλούρης (57' Σμυρλής), Ρούμιαντσεβ (57' Γκούμας), Βαρέλα, Δαρέλας (85' Κωττάς), Σπυράκος (78' Μπάμπουρας).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν ως τώρα:

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 2-1

Ιωνικός - Άρης 1-2 

Διαβάστε ακόμη...