72 και συνεχίζει η Κ19

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λόλα, με 4-1 τον Ατρόμητο ...
72 και συνεχίζει η Κ19

Δεν το επιδιώκουμε. Ασυναίσθητα μάς …βγαίνει να ασχολούμαστε με αριθμούς. 72 – ναι 72! – ματς αήττητη η Κ19 και συνεχίζει. Σειρά είχε ο Ατρόμητος για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, τον οποίο οι παίκτες των Γκαρσία και Σνάουτσνερ κέρδισαν 4-1, στο ματς που έγινε το πρωί του Σαββάτου στη Σουρωτή.

 Βελτιωμένη, με πιο σταθερά πατήματα στο γήπεδο σε σύγκριση με το παιχνίδι της πρεμιέρας, η Κ19 δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης, δεν ανησύχησε και είχε ήδη ουσιαστικά «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 24’ άνοιξε το σκορ ο Δικέφαλος με τον Αβεντισιάν να εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε ο Γκορτεζιάνι, ο οποίος λίγο μετά ταλαιπώρησε και πάλι την άμυνα του Ατρόμητου, εξαναγκάζοντάς την σε νέα παράβαση. Αυτή τη φορά, στο 31’, το πέναλτι ανέλαβε ο Κωνσταντέλιας για να κάνει το 2-0. Στο 42’, δε, ο Κωνσταντέλιας με υπέροχο πλασέ, έπειτα από ασίστ του Τσοπούρογκου, πέτυχε το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος είχε όρεξη και στο β’ ημίχρονο, κυνήγησε φάσεις και γκολ και βρήκε για μια ακόμα φορά δίχτυα με τον Πανίδη στο 49’. Ο Ατρόμητος μείωσε στο 59’ σε 4-1.

Επόμενο ματς για τους «μικρούς» του ΠΑΟΚ, αυτό στο Βόλο το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Τάχατος (55’ Κουλιεράκης), Γιαξής (55’ Σπυράκος), Γρόσδης, Κωνσταντέλιας (65’ Κουτεντάκης), Τσοπούρογλου, Πανίδης, Γκορτεζιάνι (55’ Πιπιλιάρης).

Διαβάστε ακόμη...