Με ορμή για την πρόκριση η Κ19

Αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στα Play offs του UEFA Youth League, η Κ19 αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου το απόγευμα (17.00) της Τετάρτης (27.11) στην Τούμπα, στην ρεβάνς του 3-0 της Ουκρανίας.
Με ορμή για την πρόκριση η Κ19

Κι αν υπάρχει κάτι που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες των Γκαρσία και Σνάουτσνερ, είναι φυσικά η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Τούμπας.Οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές για όλους όσοι αποφασίσουν να στηρίξουν από κοντά τους «μικρούς» του ΠΑΟΚ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 14.00

Απαιτείται πρόσκληση για την είσοδο στο γήπεδο με την προσκόμιση ΑΜΚΑ και ΑΤ.

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας φωτοτυπία ή φωτογραφία της ταυτότητας σας.

Τα ανωτέρω ισχύουν για όλες τις ηλικίες.

Εξαιρούνται τα παιδιά κάτω των 12 ετών, για τα οποία δεν απαιτείται προσκόμιση ΑΜΚΑ

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Μιχαηλίδης , Παναγιώτου, Θεοδωρίδης, Γιαξής, Καλουτσικίδης, Ντάικο, Γρόσδης, Καραμπέρης, Τάχατος, Τσιγγάρας , Πιπιλιάρης, Πουρναράς, Τσοπουρογλου, Γκορτεζιάνι, Δούμτσης, Τζόλης, Πανιδης, Κούτσιας.

Για εκείνους που δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν τα παιδιά μας, το PAOK TV είναι εδώ. Η αναμέτρηση της Τούμπας θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου, δωρεάν για τους κατόχους ετήσιας συνδρομής και σε Pay Per View με μόλις 1,5 ευρώ για όσους θέλουν να αγοράσουν το παιχνίδι μεμονωμένα. Η μετάδοση αφορά αποκλειστικά τους συνδρομητές στην Ελλάδα. Για να δείτε το παιχνίδι πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμη...