"Θα βελτιωθούμε στο μέλλον" (vid)
SHARE:
Παρά το γεγονός πως η πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά για τον ίδιο αφού συνοδεύτηκε από τραυματισμό, με "όπλο" και το νεαρό της ηλικίας του, δε χάνει το κουράγιο του και την αισιοδοξία του. Είναι μια σεζόν με εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις απ᾽ όσες είχε βιώσει ως τώρα και δείχνει να προσαρμόζεται άμεσα.
Την περασμένη Τετάρτη βίωση για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας, πανηγύρισε έντονα τη νίκη της ομάδας του αλλά πλέον στο μυαλό του βρίσκεται ο εκτός έδρας αγώνας της Κυριακής, κόντρα στον Ατρόμητο. Ο νεαρός μέσος μίλησε για όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα ενδιαφέροντα στο "novasports.gr".
Αναλυτικά τόνισε:
Για το ματς με την ΑΕΚ:
«Η προσπάθεια που έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν τεράστια από όλα τα παιδιά, ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Αν δείξουμε τέτοια στοιχεία και στο Περιστέρι, θα τα καταφέρουμε».
Για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος μια άλλη νοοτροπία, ένα άλλο σύστημα. Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε πως το μαθαίνουμε, πιστεύω όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και θα βάζουμε και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας».
Για τον αυριανό αγώνα στο Περιστέρι: «Θεωρώ ο Ατρόμητος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, έχει τον ίδιο κορμό εδώ και 2-3 χρόνια και παίκτες αρκετά ποιοτικές. Αν δείξουμε όμως το πάθος που δείξαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και βάλουμε στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».
Δείτε όσα είπε ΕΔΩ