Ψηφίστε τον MVP Ιουλίου

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, μετά από μία σκληρή προετοιμασία, στα μέσα Ιουλίου ξεκίνησαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.
Ψηφίστε τον MVP Ιουλίου

Δύο νίκες και μία ήττα ο συνολικός απολογισμός και ήρθε η ώρα για το πρώτο ατομικό βραβείο της σεζόν, τον νικητή του οποίου θα κρίνουν οι φίλοι της ομάδας μέσα από την ψηφοφορία που διοργανώνει το paokfc.gr. Επιλέξτε τον MVP Ιουλίου.

 Τρεις ποδοσφαιριστές θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του πρώτου μήνα της σεζόν. Ας δούμε αναλυτικά τις υποψηφιότητες. Επέστρεψε στον Δικέφαλο μετά από σχεδόν δύο χρόνια και δύο διαδοχικούς δανεισμούς και δείχνει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα , ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις συνδυάζοντας μάλιστα την επιστροφή του στην Τούμπα με γκολ εναντίον της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Με περίσσιο πάθος και ποδοσφαιρικό θράσος ο νεαρός μέσος συμμετείχε τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, πήρε πολλές φάσεις πάνω του και δικαίωσε τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους να τον εμπιστευτούν και να τον «πετάξουν» μάλιστα αμέσως στα βαθιά.

Με τον Κλάους τραυματία, τον Περέιρα εκτός ομάδας, τον Λούκας να συμμετέχει σε δύο παιχνίδια και να είναι με το ένα πόδι εκτός Τούμπας, το βάρος της επίθεσης έπεσε σχεδόν όλο πάνω στις πλάτες του. Και ο Ρόμπερτ Μακ το...σήκωσε. Παίζοντας αριστερά, δεξιά, στην κορυφή και αλλά πίσω από τον επιθετικό ο Σλοβάκος πραγματοποίησε τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις μετρώντας τρία γκολ, μία ασίστ, ένα δοκάρι και πολλά...χιλιόμετρα, καθώς η συμβολή του και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν καθοριστική. Αν μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήταν άστοχος ή άτυχος θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα τέρματα κι αυτή τη στιγμή να μην υπήρχε ενδιαφέρον για την ανάδειξη του MVP.

Το καινούργιο σύστημα που δουλεύει ο Ίγκορ Τούντορ , έχει ως δεδομένο πως για να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει οι δύο παίκτες που θα καλύπτουν τα «φτερά» να είναι παντού και να τρέχουν ασταμάτητα. Αυτό τον ρόλο στα παιχνίδια του Ιουλίου τον ανέλαβε ο Στέλιος Κίτσιου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ο νεαρός φουλ μπακ το έπιασε ακριβώς από εκεί που το άφησε στο φινάλε της περασμένης σεζόν, μόνο που βελτίωσε την ουσία, καθώς κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και βγάλει μία υπέροχη ασίστ στον Μακ . Ο Κίτσιου στάθηκε άτυχος και έμεινε εκτός αποστολής στην ρεβάνς κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας ώστε να επιστρέψει δυνατός και να βοηθήσει την ομάδα. Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία και επιλέξτε τον MVP του Ιουλίου για τον ΠΑΟΚ.

Ψηφίστε τον MVP Ιουλίου

Διαβάστε ακόμη...