Σφίξτε τα ζωνάρια…

  Κακόγουστο σήριαλ έχει καταντήσει το θέμα των τραυματισμών Ρατς και Μακ και ο βαθμός ετοιμότητας τους...
Σφίξτε τα ζωνάρια…

Είναι υγιείς δεν είναι; Μιλάμε για τους δύο βασικούς πυλώνες του φετινού ΠΑΟΚ και η περίπτωση τους πρέπει να αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα.
Από τη μία απουσιάζουν από τους πλέον σημαντικούς αγώνες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη με αποτέλεσμα να αποδυναμώσουν το σύλλογο σε μεγάλο βαθμό και να τον αναγκάσουν να υποστεί την απρόσμενη ήττα από τον βάζελο σε ένα κομβικής σημασίας αγώνα στην πορεία του προς τον τίτλο.

Από την άλλη τους βλέπουμε να αγωνίζονται κανονικά με τις εθνικές τους ομάδες σε φιλικές και επίσημες αναμετρήσεις. Ως γνωστόν ο Ρατς έπαιξε βασικός στον αγώνα της Ρουμανίας με την Δανία και ο Σλοβάκος ξεκίνησε κόντρα στους Φιλανδούς και αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Τι κάνει η ΠΑΕ; Έπρεπε εξαρχής να τους απαγορεύσει το ταξίδι, υπάλληλοι της είναι στο κάτω κάτω αυτοί τους πληρώνει,δεν μπορεί να τους αφήνει να ενεργούν κατά το δοκούν και να διακινδυνεύουν τυχόν επιπλοκές στους τραυματισμούς τους.

O τραυματισμός του Μακ  και μάλιστα σε φιλικό παιχνίδι αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Δεν αποτελεί δείγμα λειτουργίας σοβαρής ομάδας ένας αθλητής της που απέχει απο τις υποχρεώσεις του συλλόγου λόγω τραυματισμού να φεύγει για να συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα. 
Για αυτό λοιπόν επιβάλλεται οι ιθύνοντες της ΠΑΕ να υιοθετήσουν μια πιο στοιβαρή και αποφασιστική στάση σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε ακόμη...