"Μου δίνουν κίνητρο οι έμπειροι παίκτες"

Ο Φάνης Τζανδάρης εξήγησε γιατί οι πληθώρα παικτών στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ τον βοηθάει στην εξέλιξη του, ενώ επισήμανε ότι περιμένει να του δοθεί η ευκαιρία.
"Μου δίνουν κίνητρο οι έμπειροι παίκτες"

Ο νεαρός παίκτης αναφέρθηκε στο έξτρα κίνητρο που του δίνουν οι έμπειροι παίκτες, αλλά και στην παρουσία του "Δικεφάλου" τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζανδάρη στο sport24:

Φάνη, φέτος αν και ακολούθησες την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, στη συνέχεια αγωνίστηκες δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πως κρίνει τη φετινή σου παρουσία;

"Πήγα στον Απόλλωνα για να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πήγα εκεί συγκεκριμένα γιατί ήταν παίκτες που ήξερα (όπως Πέλκας κ.α) αλλά και παράγοντες που με βοήθησαν και παλαιότερα (Αλεξίου,Δανδίκας). Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια αλλά δυστυχώς δεν μπήκαμε στα play off. Ο δανεισμός μου με βοήθησε πάρα πολύ γιατί σε αυτήν την ηλικία σημαντικό είναι να παίζεις και να ανδρώνεσαι ποδοσφαιρικά. Παίρνεις εμπειρίες και προχωράς".

Είναι η δεύτερη σεζόν που πήγες δανεικός, έχοντας πάει και στην Επανομή. Πιστεύεις ότι ήρθε η στιγμή να παραμείνεις στην ομάδα του ΠΑΟΚ;

"Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα αλλά κυρίως από τον προπονητή. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και να προσπαθώ συνέχεια".

Η πληθώρα πολλών και έμπειρων παικτών στη θέση που αγωνίζεσαι ίσως επηρεάσει τον προπονητή. Πιστεύεις ότι πρέπει να ακολουθήσεις την προετοιμασία και στη συνέχεια να παρθεί η απόφαση για την παρουσία σου στην πρώτη ομάδα;

"Αυτό και πάλι θα παρθεί από τον προπονητή αν με το καλό ακολουθήσω την προετοιμασία με την ομάδα. Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου και από εκεί και πέρα θα δούμε. Όσον αφορά τους παίκτες που είναι στην θέση μου αυτό με κάνει να θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου και μου δίνει αφορμή να προσπαθήσω πιο πολύ για να κερδίσω μία θέση και εγώ".

Πως κρίνει την παρουσία του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις;

"Πρέπει να συνεχίσει να έχει την ίδια νοοτροπία. Νοοτροπία νικητή και πάντα να στοχεύει ψηλά! Φέτος για διάφορους λόγους δεν πήραμε το Κύπελλο αλλά και στο πρωτάθλημα βγήκαμε τρίτοι. Αυτό, όμως, πρέπει να μας δίνει κίνητρο για μία καλύτερη σεζόν και για το κάτι παραπάνω".

Διαβάστε ακόμη...