«Να γυρίσω πιο δυνατός»

Ο Φάνης Τζανδάρης οποίος δόθηκε δανεικός στην Καλαμαριά, μίλησε για τον ΠΑΟΚ, για όσα του είπε ο Χουμπ Στέφενς αλλά και για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
«Να γυρίσω πιο δυνατός»

Αναλυτικά, όσα είπε ο Φάνης Τζανδάρης στον Arena Fm 89,4:

«Πάω σε ένα μεγάλο σύλλογο για να βοηθήσω και να βοηθηθώ . Ο Χουμπ Στέφενς δεν με θεώρησε έτοιμο και δεν είμαι έτοιμος, ήμουνα κανονικά στην προετοιμασία στην Αυστρία και τώρα πάω στην Καλαμαριά για να γίνω ακόμα καλύτερος. Ο κ.Στέφενς μου είπε ότι περιμένει να γυρίσω πιο δυνατός. Η επιλογή το να πάω στον Απόλλωνα έγινε και από την ομάδα που με ζήτησαν αλλά ήμουνα και προσωπική επιλογή του κ.Αλεξίου».

Για το κλίμα στην Καλαμαριά: «Σήμερα έκανα την πρώτη προπόνηση και τα πράγματα είναι πολύ καλά. Το κλίμα είναι πολύ φιλικό, έγινε πολύ καλή προπόνηση και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος».

Για τον ΠΑΟΚ και την εμπειρία του: «Πήρα εμπειρίες, όταν παίζεις συμπαίκτης με το Λαζάρ παίρνεις πολλές εμπειρίες, εγώ αυτό κρατάω. Αλλά χρειάζεται και κάτι ακόμα, χρειάζεται να παίζεις παιχνίδια. Ο Λαζάρ και ο Γκαρσία ήταν αυτοί που με εντυπωσίασαν. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πολλές προσωπικότητες που σε βοηθάνε πραγματικά. Ήταν μια φοβερή εμπειρία, τρομερή προπόνηση. Ο ΠΑΟΚ είναι άλλο επίπεδο».

Για τους στόχους του Απόλλωνα: «Θέλουμε να μπούμε στην τετράδα και να ανεβούμε στην Σούπερ Λιγκ. Στην ομάδα έχουν έρθει και άλλοι παίκτες και έχουμε γίνει δυνατή ομάδα. Πρέπει να ενωθούμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε πάντως πολλούς ποιοτικούς παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...