Ανοικτό και την Κυριακή το Θεματικό Πάρκο

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου έξω από το γήπεδο της Τούμπας οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην παράταση της λειτουργίας του.
Ανοικτό και την Κυριακή το Θεματικό Πάρκο

Επειτα από σχετική άδεια από τη Super League, οι εγκαταστάσεις θα λειτουργήσουν κανονικά και την Κυριακή (22.12) πριν από τις 12.00 μέχρι και τις 20.00.

Πάρτε τα παιδιά σας κι ελάτε από τις 12.00 το μεσημέρι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ για να παίξετε, να διασκεδάσετε εντελώς δωρεάν συμμετέχοντας σε κάθε μία από τις 13 δραστηριότητες του πάρκου και να βοηθήσετε την ομάδα να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2013 στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για όλους και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει την εμπειρία του γηπέδου μια όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη εμπειρία για όλη την οικογένεια. Με τιμές από 10 ευρώ και δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου στην οικογενειακή κερκίδα (με παροχή hospitality υπηρεσιών και face painting για τα παιδιά) μπορείτε να συνδυάσετε την Κυριακάτικη βόλτα με την αγαπημένη σας ομάδα και να περάσουμε όλοι μαζί χαρούμενα ΠΑΟΚτσήδικα Χριστούγεννα.

Διαβάστε ακόμη...