«Τα μέτρα δεν απέδωσαν...»

O Παναγιώτης Ποικιλίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα, για τα μέτρα της αστυνομίας τα οποία δεν απέδωσαν αλλά ευχαρίστησε και την ΠΑΕ Καρδίτσας για την φιλοξενία.
«Τα μέτρα δεν απέδωσαν...»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Από την πρώτη ώρα που φτάσαμε στην Καρδίτσα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν στο ξενοδοχείο, και σε αυτές τις περιπτώσεις όταν ο ΠΑΟΚ κινείται σε επαρχιακές πόλεις οι φίλαθλοι τρέχουν να καλωσορίσουν την αποστολή και να βγουν φωτογραφίες, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ λογικό. Υπήρχε πολύ καλό κλίμα και ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, οι άνθρωποι της Καρδίτσας έδειξαν την διάθεση να παραβρεθούν όσο περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας μας στο γήπεδο αλλά δυστυχώς δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα

Μάλιστα το μεσημέρι βρέθηκα μαζί με τον κ. Γεροντίδη στο αστυνομικό τμήμα και συζητήσαμε και κάποια θέματα, υπήρχε καλό κλίμα και μάλιστα μας ζήτησε την βοήθεια μας για να μην συμβεί το παραμικρό και τον διαβεβαιώσαμε ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Αλλά μετά τα πράγματα άλλαξαν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Ακόμα και ο κ.Γεροντίδης που είναι πρώην ταξίαρχος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Αυτό που είπε είναι ότι "πρώτα φορά έχω συναντήσει κάτι τέτοιο, ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει ότι βρίσκεται σε ποδοσφαιρικό αγώνα". Ήτανε κοντά στους 200 οπαδούς που ήθελαν κανονικά να κόψουν εισιτήριο και να δουν το παιχνίδι και δεν τους βάζανε. Αλλά τελικά το θέμα είναι ότι με κάποιο τρόπο μετά από κάποια ώρα τους είδαμε όλους στο πέταλο. Οπότε τα μέτρα δεν απέδωσαν.

Από την μεριά μας πάντως θέλω να εκφράσω την ΠΑΕ της Καρδίτσας για την φιλοξενία. Οι άνθρωποι μοίραζαν μπουκάλια νερό στον φίλαθλο κόσμο και έδειξαν για ακόμα μια φορά ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να έρθει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...