Κοστίν Λάζαρ εναντίον… μισού ΠΑΟΚ!

Η ποδοσφαιρική ζωή παίζει παιχνίδια και για λίγες μέρες στον ΠΑΟΚ θα έχουμε έναν μίνι...εμφύλιο!
Κοστίν Λάζαρ εναντίον… μισού ΠΑΟΚ!

Ο Κοστίν Λάζαρ είναι σημαντική μονάδα για την Εθνική Ρουμανίας, ενώ τι να πει κανείς για τους: Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Τζιόλη, Νίνη, Τζαβέλλα, Αθανασιάδη και τη σημασία τους για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα; Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να μην μπορούν να είναι όλοι χαρούμενοι, καθώς στα μπαράζ θα κριθεί ποια εκ των Ελλάδα, Ρουμανία θα φτάσει ως τα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Είμαι πραγματικά λυπημένος, ήθελα και οι δυο ομάδες να πάνε στο Μουντιάλ», είπε στο www.paokfc.gr ο Λάζαρ και συνέχισε: «Αφού τα πράγματα ήρθαν έτσι όμως, ο καθένας μας θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Το αβαντάζ των Ελλήνων είναι η εμπειρία, η καλή τακτική και η ομοιογένεια του γκρουπ. Νομίζω, όμως, ότι είναι μια αναμέτρηση 50-50 και θα φανεί εκείνες τις μέρες ποιός θα εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματά του».

Μέχρι τότε όμως, οι Έλληνες και ο Ρουμάνος θα έχουν πολλές μέρες καθημερινής συνύπαρξης στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ: «Θα προσπαθήσουν να μ´ εκνευρίσουν κι εγώ είμαι μόνος μου, ενώ εκείνοι πολλοί! Κι εγώ όμως θα κάνω τα πάντα να τους πανικοβάλλω!», μας δήλωσε γελώντας ο Λάζαρ.

Κάτι αντίστοιχο... υπόσχεται το ταίρι του στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα του σπάσουμε τα νεύρα! Θα χει πλάκα που βρισκόμαστε κάθε μέρα μετά το ματς! Η κλήρωση είναι στα μέτρα μας πάντως και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σοβαρά».

Ο Σωτήρης Νίνης είναι πιο...προκλητικός, φυσικά με το γνωστό του χιούμορ: «Να προσέχει ο Κοστίν τα τάκλιν μου! Είναι πολύ καλός παίκτης και δεν τον θέλω αντίπαλο! Η Ρουμανία είναι μια καλή ομάδα, η κλήρωση είναι όμως στα μέτρα μας. Πιστεύω θα προκριθεί αυτός που θα δείξει ότι το θέλει πιο πολύ"...

Παρόμοια η άποψη του -πάντα καθοριστικού σ´ αυτά τα ματς - Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Μέρες του κάνουμε πλάκα του Κοστίν, αλλά τώρα να προσέχει! Κι εκείνος θέλει να πάει στο Μουντιάλ και είναι κρίμα που θα παίξει εναντίον μας. Είμαστε περισσότεροι και θα τον...σπάσουμε στο ξύλο» λέει γελώντας... Όσον αφορά τις αναμετρήσεις: «Θέλει προσοχή από μας. Σ´ αυτές τις περιπτώσεις όλα ξεκινούν από το 50-50».

Τέλος, ο Κώστας Κατσουράνης ακούγεται ως η φωνή της λογικής: «Είναι νωρίς να μιλάμε γι' αυτά τα ματς. Η υπόθεση πρόκριση είναι πάντα στο 50-50».

Διαβάστε ακόμη...