"Θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες"

Ο Κώστας Κατσουράνης παρέλαβε σήμερα το βραβείο του για την ανάδειξη του ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή (MVP) της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League και στο περιθώριο της βράβευσής του, μίλησε για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Τρίπολη που θα κρίνει τη συμμετοχή  στον τελικό του Κυπέλλου..
"Θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες"

Τα όσα είπε ο άσος του Δικεφάλου:

«Το βραβείο αυτό δεν θεωρώ ότι δεν είναι προσωπικό. Όλη η ομάδα παίρνει αποτελέσματα ακόμη και όταν δεν παίζει καλά. Το καλό θα είναι να συνδυάσουμε τις νίκες με τη βελτίωση της εικόνας μας στον αγωνιστικό χώρο».

- Ξεκινά τώρα η σεζόν για τον ΠΑΟΚ;

«Τώρα κρίνονται όλα. Υπάρχουν σημαντικοί αγώνες όπως ο αυριανός με τον Αστέρα, ο τελικός και τα πλέι οφ. Τώρα κρίνονται οι κόποι μιας χρονιάς».

- Σε λίγο υπάρχει η κλήρωση των πλέι οφ. Έχεις κάποια προτίμηση;

«Τα πλέι οφ αργούν ακόμη. Η σκέψη μου είναι μόνο στον ημιτελικό».

- Πάντως, ο ΠΑΟΚ κερδίζει χωρίς να ενθουσιάζει με την απόδοσή του στο γήπεδο...

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η νίκη το πιο σημαντικό. Στην προπόνηση υπάρχουν χαμογελαστά πρόσωπα, καλό κλίμα. Αύριο είναι πολύ σημαντικό το ματς και πρέπει να μπούμε μέσα και να το κερδίσουμε»

- Μπορούν να επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από τα όσα ακούγονται για τους διαιτητές;

«Στην καριέρα μου έχω ζήσει πολλά, έχω ξεφύγει πολλές φορές. Είμαι σίγουρος ότι δεν πρέπει να ασχοληθούμε με το διαιτητή, αλλά με αυτά που πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Θα συγκρατήσω τον εαυτό μου και θα συγκρατηθεί όλη η ομάδα, οι ποδοσφαιριστές, αυτοί που βρίσκονται στον πάγκο και ο κόσμος. Πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Αν μπούμε στο παιχνίδι και ασχοληθούμε με το διαιτητή θα χάσουμε την πρόκριση. Αν γίνει κάτι πολύ τραγικό θα το συζητήσουμε μετά».

- Ο ΠΑΟΚ παίζει για δύο αποτελέσματα στην Τρίπολη...

«Εμείς δεν παίζουμε για δύο αποτελέσματα, αλλά για τη νίκη. Θα παίξουμε σαν να έληξε 0-0 το πρώτο ματς. Αυτό το παιχνίδι θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες και αν κάνουμε ότι πρέπει θα περάσουμε».

Τη βράβευση στον Κώστα Κατσουράνη πραγματοποίησε ο κ. Γιάννης Καραγιαννούδης, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Drive, εκ των χορηγών της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Διαβάστε ακόμη...