«Ο Ζαγοράκης με επενδυτή, θα κάνει σπουδαία δουλειά»

Ο Ανδρέας Μανδρίνος, πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη νέα τάξη πραγμάτων στο Δικέφαλο, με την επανεμπλοκή του Θοδωρου Ζαγοράκη στα κοινά ομάδος.
«Ο Ζαγοράκης με επενδυτή, θα κάνει σπουδαία δουλειά»

Τα όσα όσα είπε στον "ARENA 89,4FM:

"Είχα πει και το 2008, ότι εάν ο Ζαγοράκης είχε πίσω του ένα δυνατό επενδυτή, θα ήταν όλα πολύ καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε τώρα, γι αυτό και πιστεύω ότι ο Ζαγοράκης μπορεί να κάνει σπουδαία δουλειά στον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη στο πλευρό του.

Λίγο πριν την έλευση του υποψήφιου επενδυτή Φλωρίδη, που φυσικά δεν μπήκε ποτέ στον ΠΑΟΚ, υπήρχε περίπτωση να πουλήσουμε τον Βιεϊρίνια και να καλύψει η διοίκηση Ζαγοράκη την οικονομική τρύπα που υπήρχε. Μπορούσε να τα κλείσει όλα ο Ζαγοράκης με την πώληση του Βιεϊρίνια σε αγγλική ομάδα, που έδινε 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά προτίμησε να είναι εκτεθειμένος οικονομικά από το να δώσει τον παίκτη. Εγώ του είχα πει να πουλήσει τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και αυτός περίμενε τον Φλωρίδη και ο ίδιος είχε τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα χρέη της ΠΑΕ".

Για τα οικονομικά και τη ρύθμιση των χρεών: "Είχαμε πάει σε όλους τους Υπουργούς και είχαμε φτάσει σε συμφωνία με τον κ. Αλογοσκούφη για να πληρώναμε 10 εκ. ευρώ. Μετά από ένα μήνα, όταν μας είχε πει να ξανασυναντηθούμε, είχε αντικατασταθεί από τον κ. Παπαθανασίου και φυσικά δεν κάναμε τίποτα. Εάν ο κ. Σαββίδης πετύχει τη ρύθμιση των χρεών, θα σώσει τον ΠΑΟΚ και φυσικά θα αλλάξει όλο το σκηνικό για το μέλλον της ΠΑΕ. Τα 25 εκ. ευρώ ο κ. Σαββίδης τα έβαλε στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά παράλληλα δείχνει ότι ο επενδυτής θέλει να αναπτύξει κι άλλες δραστηριότητες. Είναι μεγάλη τύχη για τον ΠΑΟΚ, που έχει σήμερα μεγαλομέτοχο τον κ. Σαββίδη, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας που επενδύει στην Ελλάδα, φέρνει λεφτά, τη στιγμή που όλοι θέλουν να τα βγάλουν στο εξωτερικό".

Για το αγωνιστικό: "Δε θέλω να μιλήσω γι αυτό, αλλά εύχομαι να πάρουμε το κύπελλο...".

Διαβάστε ακόμη...