"Ρωτήστε τον Βρύζα γιατί δεν έμεινα"
SHARE:
Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα: "Ουδείς μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την απόδοση στην Τρίπολη. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε 90 λεπτά χωρίς να κάνει φάση. Ευτυχώς που ήταν ο Γλύκος σε καλή μέρα γιατί θα ήταν διαφορετικό το σκορ".
Για τον Αστέρα Τρίπολης: "Ο Αστέρας είναι μία σοβαρή ομάδα με σοβαρό προπονητή. Για μένα αυτή τη στιγμή είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον Αστέρα".
Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Κάθε άνθρωπος πρέπει να σεβαστεί αυτό που προσπαθεί να κάνει στον ΠΑΟΚ ο κύριος Σαββίδης. Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις μία ομάδα. Γίνεται κάτι καλό και χρειάζεται υπομονή. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Σιγά-σιγά θα φτιάξει ο ΠΑΟΚ".
Για τον Γιώργο Δώνη: "Δεν έχω άποψη για τον κ.Δώνη. Δεν έχω συνεργαστεί. Ο κάθε προπονητής ξέρει τι ομάδα έχει και ποιους παίκτες έχει. Δεν έχω συνηθίσει να βλέπω τον Σταφυλίδη στη μεσαία γραμμή. Ο μοναδικός δημιουργός είναι ο Κατσουράνης, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε στην άμυνα".
Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Η ηλικία στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο. Ο Γκαρσία είναι μεγάλος παίκτης και σίγουρα πρέπει να παίζει αν δεν έχει προβλήματα".
Για το γιατί δεν συνέχισε στον ΠΑΟΚ: "Την ερώτηση να την κάνετε στον κ.Βρύζα. Αυτός μπορεί να σας δώσει την απάντηση. Εγώ ήθελα να παίξω ακόμη ένα χρόνο".
Για τα οφειλόμενα: "Εγώ έχω πάρει τα λεφτά μου από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω προβλήματα με την ομάδα".