Tα σχέδια του Σαββίδη για το γήπεδο

Σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας της πόλης κάνει λόγο για τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με τον χώρο κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ...
Tα σχέδια του Σαββίδη για το γήπεδο

Διαβάστε τα όσα γράφονται στα "Σπορ του Βορρά" σχετικά με το θέμα:

"Πρωταρχικής σημασίας για το μέλλον του ΠΑΟΚ θεωρεί ο Ιβάν Σαββίδης το θέμα κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας. Τόσο στις προγραμματικές του δηλώσεις, όσο και στην πρόσφατη εορταστική εκδήλωση της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στάθηκε στην ανάγκη κατασκευής ενός νέου σύγχρονου γηπέδου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σαββίδης έχει δεχτεί πλήθος εισηγήσεων για το συγκεκριμένο θέμα, από ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται εντός, αλλά κυρίως, από κάποιους που βρίσκονται εκτός ΠΑΟΚ. Ο λόγος γίνεται για καταρτισμένους επαγγελματίες (κατασκευαστικές εταιρείες, μηχανικοί), οι οποίοι κατέχουν πλήρως όλες τις πτυχές του θέματος. Κι αυτές έχουν να κάνουν με τη χωροθέτηση του έργου, την πρόσβαση στο νέο γήπεδο, όπως επίσης και την αξιοποίηση των εμπορικών χώρων.

Ο Σαββίδης έχει γίνει αποδέκτης πολλών προτάσεων, τις οποίες και μελετά. Κάποιες από αυτές έχουν να κάνουν με την ανακατασκευή του υπάρχοντος γηπέδου της Τούμπας, κάποιες άλλες με την κατασκευή γηπέδου στους χώρους της ΔΕΘ, ακόμα και με την αγορά του Καυταντζογλείου σταδίου. Επιπλέον έχει δεχτεί προτάσεις για κατασκευή γηπέδου σε περιοχή που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της πόλης, καθώς και σε περιοχές ανατολικά ή και δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Όλες οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι εξετάζονται, έτσι ώστε να ληφθεί η καλύτερη δυνατή λύση...  Όλα τα άλλα που διακινούνται τις τελευταίες μέρες σχετικά με το θέμα του γηπέδου δεν έχουν την παραμικρή υπόσταση. Προκάλεσαν μάλιστα και την αντίδραση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ "Θύρα 4", ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κρατήσει την ψυχραιμία του απέναντι σε τέτοιου είδους «απόψεις». Πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως πλέον μόνο ο ΠΑΟΚ δίνει ενδιαφέρον στη μίζερη αθλητική και κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης, οπότε μέχρι ενός σημείου είναι λογικό κουτσοί, στραβοί, κίτρινοι, πράσινοι και κόκκινοι να έχουν άποψη για την ομάδα μας. Πρέπει όμως παράλληλα να καταστεί ξεκάθαρο πως το θέμα της χωροθέτησης του γηπέδου του ΠΑΟΚ είναι θέμα της οικογένειάς μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και οι απόψεις του Θωμαΐδη, του Ιωαννίδη (ναι, και αυτός έχει εκφραστεί στο παρελθόν) και κάθε άλλου άσχετου ή παραδοσιακού εχθρού του συλλόγου δεν μας αφορούν. Αντιθέτως, πρέπει να μας βάζουν σε σκέψεις... Οι θέσεις του Συνδέσμου μας όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα είναι αδιαπραγμάτευτες, έχουν εξηγηθεί και θα εξηγηθούν αναλυτικότερα και στο μέλλον.

Μέχρι να κλείσει η φωνή μας θα το φωνάζουμε: ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Ή ΣΕ ΆΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ..."

 

Διαβάστε ακόμη...