Περνούν από εργομετρικά τεστ

Πέρασαν 34 μέρες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ  και η ομάδα -με νέο τεχνκό στο τιμόνι- ετοιμάζεται να αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν...
Περνούν από εργομετρικά τεστ

Όπως έγινε γνωστό η επίσημη πρώτη θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (26/7) στις 19:00, ενώ οι παίκτες το διήμερο Δευτέρα-Τρίτη, θα περάσουν από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ και θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.

Η αρχή θα γίνει με το πρώτο γκρουπ, που θα βρεθεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο εργομετρικό κέντρο με το οποίο συνεργάζεται σε σταθερή βάση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και θα συνεχιστεί την επόμενη μέρα με την παρουσία στον ίδιο χώρο και των υπολοίπων παικτών.

Απόντες από την πρώτη φάση της προετοιμασίας του Δικεφάλου, θα είναι οι διεθνείς με την Ανδρών που επιστρέφουν σήμερα από την Πολωνία και για αυτούς υπάρχει ένα διάστημα περίπου δύο εβδομάδων ξεκούρασης, καθώς και ο Σταφυλίδης ο οποίος από τη Δευτέρα θα βρίσκεται αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά και θα ταξιδέψει με την Εθνική Νέων το Σάββατο 30/6 στην Εσθονία. Απόντες φυσικά και οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έχουν ολοκληρωθεί και δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη για την επόμενη σεζόν.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...