Στέλνει τον μικρό Γιαννάκη στην Αμερική για θεραπεία ο ΠΑΟΚ!

Την απόφαση να στείλει τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη στην Αμερική προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια του πήρε ο ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα της θεραπείας.
Πηγή: sdna.gr
Στέλνει τον μικρό Γιαννάκη στην Αμερική για θεραπεία ο ΠΑΟΚ!

Μία σπουδαία κίνηση δια χειρός ΠΑΟΚ και... Ιβάν Σαββίδη είναι στα σκαριά καθώς ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα στην περίπτωση του Γιάννη Παπαστεφανάκη. Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ που κινείται αναγκαστικά με αναπηρικό αμαξίδιο έχει ταυτιστεί όσο κανείς με το ιδεώδες των γηπέδων, παραδίδοντας μαθήματα αγνής οπαδικής συμπεριφοράς.

Μεγαλώνοντας στην Άμφισσα της Φωκίδας, ο μικρός με την καταγωγή από την Κρήτη, δεν έλειψε από κανένα παιχνίδι των ασπρόμαυρων, που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και ήδη κάλεσε την οικογένεια στην Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για το ταξίδι στην Αμερική. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα καλύψουν όλα τα έξοδα της θεραπείας του Γιάννη Παπαστεφανάκη προκειμένου να σταθεί στα πόδια του.

Μία σπουδαία ενέργεια για ένα σπουδαίο παιδί, το χαμόγελο του οποίου «χρωμάτισε» φέτος όλα τα γήπεδα της χώρας μας...

Διαβάστε ακόμη...