Kαι ποτέ να μην τα παρατάς!

Μεγάλος ΠΑΟΚ κόντρα σε όλους και σε όλα πήρε το 2-2 στην Οpap Arena και διατηρήθηκε μόνος πρώτος στην βαθμολογία.
Kαι ποτέ να μην τα παρατάς!
Photo Credits: @PAOKFC

Ήταν μια αγωνιστική κλειδί για τον ΠΑΟΚ. Ένα crash test, τόσο αγωνιστικό όσο και ψυχολογικό για να δούμε όλοι τις πιθανότητες που υπάρχουν για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ατύχησε πριν τον αγώνα να χάσει τον Τάισον που είναι ίσως ο πιο επιδραστικός του παίκτης μεσοεπιθετικά και κατά τη διάρκεια του ματς έπρεπε εκτός από τον αντίπαλο να αντιμετωπίσει και τον εντεταλμένο διαιτητή που στάλθηκε στον αγώνα αυτόν με μοναδικό στόχο να βγει νικήτρια η ΑΕΚ.

Ήδη από το έβδομο λεπτό όταν και χάρισε ορισμό της κίτρινης κάρτας στον Βίντα για τράβηγμα της φανέλας του Κωσταντέλια καταλάβαμε τί θα ακολουθήσει. Κατόπιν έκλεισε τα μάτια στο ολοφάνερο χέρι του Λιβάι Γκαρσία από το οποίο ήρθε το πρώτο γκολ του αντιπάλου και χάρισε κίτρινες κάρτες στον Ρότα που έκοψε ηθελημένα την μπάλα με το χέρι, αλλά και στον συνήθη ύποπτο Άμραμπαντ, ο οποίος επιδόθηκε πάλι σε λαβές διαφόρων πολεμικών τεχνών και όχι στο ποδόσφαιρο.

Συνεχίζοντας, έκλεισε τα μάτια στο γεγονός πως το φάουλ-γκολ του Άμραμπαντ εκτελέστηκε δέκα μέτρα πιο κοντά στην εστία από το σημείο που κερδήθηκε, ενώ μετά τη μείωση του σκορ, ανέχτηκε και τις άπειρες πτώσεις, καθυστερήσεις και διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΚ χωρίς φυσικά διάθεση να επιταχύνει τον ρυθμό του αγώνα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο ΠΑΟΚ μπήκε με αρκετή όρεξη στον αγώνα και δεν είχε καμία σχέση με τον αναιμικό ΠΑΟΚ που είχαμε συνηθίσει σε αυτό το γήπεδο. Ακόμη και όταν έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι, έδειξε μέταλλο και νοοτροπία πρωταθλητή και έφυγε όρθιος με το 2-2, το οποίο τον κάνει να πλησιάζει ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Υ.Γ: Καθυστερήσεις από το 60 δεν έκανε ούτε η Λαμία στην Τούμπα.

Υ.Γ1: Τεράστιο μπράβο και συγχαρητήρια στο ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που σήκωσε το κύπελλο για τέταρτη φορά στην ιστορία του. Μια επική ανατροπή και ο πρώτος τίτλος μετά το μακρινό 2017 για ένα ιστορικό τμήμα που μας έχει δώσει τεράστιες χαρές και διακρίσεις.

Υ.Γ2: Ώρα να αφήσουμε τώρα την Ελληνική τοξικότητα. Απόλυτη συγκέντρωση τώρα για να γραφτεί ακόμη μια χρυσή σελίδα στην Ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου. Πάμε ρε ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...