Έρχεται… καυτός Απρίλης σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Το πρόγραμμα του «Δικεφάλου» μετά τη διακοπή.
Πηγή: paok24.com
Έρχεται… καυτός Απρίλης σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Photo Credits: @PAOKFC

Τις τελευταίες ανάσες απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει διήμερο ρεπό  και τους «ασπρόμαυρους» να δίνουν πλέον ραντεβού στo γήπεδο της Τούμπας τη Δευτέρα (25.03) στις 17:00 με φόντο την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος.

Την επόμενη Κυριακή λοιπόν, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη Λεωφόρο (31/3) για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ενώ μετά από τρεις μέρες ακολουθεί η Λαμία, η ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» και στις 11 Απριλίου, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με τη Μπριζ στο Βέλγιο για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Εκείνο το Σαββατοκύριακο δε θα έχει αγωνιστική δράση, αφού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναβλήθηκε και στις 18, ακολουθεί η ρεβάνς με τη Μπριζ στην Τούμπα. Στις 21, παίζει με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τρεις ημέρες αργότερα με τη Λαμία εκτός.

Στις 28 Απριλίου φιλοξενεί την ΑΕΚ και αν έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπριζ, ο πρώτος ημιτελικός του ECL κόντρα σε Φιορεντίνα ή Βικτόρια Πλζεν, είναι προγραμματισμένος για τις 2 Μαΐου. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι προφανές ότι το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαΐου, θα αναβληθεί, ενώ η ρεβάνς των ημιτελικών (πάντα σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ περάσει) είναι στις 9 Μαΐου.

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, με το παιχνίδι με τον Άρη, στο «Κλ. Βικελίδης» είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

31/3 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ

14/4 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός *

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

1/5 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός **

2/5 Πρώτος ημιτελικός ECL (ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ)

9/5 Δεύτερος ημιτελικός ΕCL (ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ)

12/5 Άρης – ΠΑΟΚ

*: Έχει αναβληθεί και αναμένεται να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

**: Αναβολή σε περίπτωση πρόκρισης στους ημιτελικούς του Europa Conference League.

***: Αν περάσει στους ημιτελικούς του Europa Conference League

Διαβάστε ακόμη...