Πρόγραμμα «φωτιά» τον Απρίλιο

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Δικεφάλου μετά την πρόκριση στο Conference...
Πηγή: paok24.com
Πρόγραμμα «φωτιά» τον Απρίλιο
Photo Credits: @paokfc.gr website

O ΠΑΟΚ τα κατάφερε, ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Ζάγκρεμπ και προκρίθηκε επί της Ντιναμό με νίκη 5-1 στην Τούμπα. Πέρασε στα προημιτελικά του Europa Conference League για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία χρόνια και για τρίτη -συνολικά- στην ιστορία του.

Ακολουθεί η διακοπή για τις εθνικές ομάδες και με την επιστροφή, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μπροστά της ένα πάρα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης με την δεύτερη αγωνιστική των Play-Off στην Stoiximan Super League και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο», στις 31 Μαρτίου.

Αυτό όμως που ξεχωρίζει, είναι το πρόγραμμα του Δικεφάλου το μήνα Απρίλιο, εκεί όπου μπαίνουν και τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οκτώ παιχνίδια σε 25 μέρες, όλα ντέρμπι και υψηλής έντασης, εκτός από τα δυο που είναι με τη Λαμία. 

Αναλυτικά:

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία
7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
11/4 1ος προημιτελικός Europa Conference League
14/4 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
18/4 2ος προημιτελικός Europa Conference League
21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ
28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Θυμίζουμε πως από την στιγμή που υπάρχει συμμετοχή ομάδων στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, υπάρχει το δικαίωμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να ζητήσουν αναβολή της αγωνιστικής που βρίσκεται ενδιάμεσα στα παιχνίδια του Conference, με το αίτημα να γίνεται αυτόματα αποδεκτό. Επομένως το πρόγραμμα είναι πολύ πιθανό να αλλάξει.

Διαβάστε ακόμη...