Δυσκολεύεται στη Φαμαλικάο ο Φιλίπε Σοάρες

Τι κάνει ο Πορτογάλος μέσος στον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
Δυσκολεύεται στη Φαμαλικάο ο Φιλίπε Σοάρες
Photo Credits: @paok24.com website

Το περασμένο Γενάρη ο ΠΑΟΚ προχώρησε στον δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες στη Φαμαλικάο, μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να έχει την ευκαιρία να βρει τον χρόνο συμμετοχής που δεν είχε στον Δικέφαλο.

Στον 1,5 μήνα παρουσίας στην Πορτογαλία, ο Σοάρες έχει καταγράψει δυο συμμετοχές και συνολικά 37′ στον αγωνιστικό χώρο, περνώντας ως αλλαγή στα παιχνίδια της Φαμαλικάο με Μπράγκα και Μορεϊρένσε. Έκτοτε έχουν δοθεί ακόμη τρία παιχνίδια για την ομάδα, με τον ένα να το βλέπει από τον πάγκο ενώ στα άλλα δυο ήταν εκτός αποστολής.

Θυμίζουμε πως ο Φιλίπε Σοάρες αποκτήθηκε το Ιανουάριο του 2022, έναντι ενός ποσού κοντά στα 3,5 εκατομμύρια, και δεν κατάφερε ποτε να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, έχοντας και αρκετά μικρά προβλήματα τραυματισμού. Όμοια και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, εκεί όπου ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον χρησιμοποίησε στα προκριματικά του Conference League με Μπεϊτάρ και Χάιντουκ.

Στον επαναληπτικό με τους Κροάτες έπαθε θλάση δεύτερου βαθμού. Έμεινε δυο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης κι όταν επέστρεψε, δεν κατάφερε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου και δεν κατέγραψε καμία άλλη συμμετοχή με τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...