Τζίμας… αναγκαστικά στο Αγρίνιο

Αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο νεαρός φορ.
Πηγή: paok24.com
Τζίμας… αναγκαστικά στο Αγρίνιο
Photo Credits: @paok24

Ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να δώσει ήδη το στίγμα για την επόμενη μέρα, με το μυαλό όλων να έχει φύγει από τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στο «Απ. Νικολαΐδης» και να έχει στραφεί στην επόμενη μέρα.

Οι «ασπρόμαυροι» εστιάζουν στην απαιτητική συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Μετά από τα συνεχόμενα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα στο Αγρίνιο, όσον αφορά τις επιλογές στο βασικό σχήμα.

Ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να πάρουν θέση στην ενδεκάδα είναι και ο Στέφανος Τζίμας.

Ο Μπράντον είναι εκτός από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.

Την ίδια ώρα στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» αμέσως μετά το φινάλε του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό επιχειρείται μια τόνωση ηθικού στον Σαμάτα, μετά το χαμένο του πέναλτι.

Έτσι λοιπόν στο προσκήνιο έρχεται ο νεαρός φορ προκειμένου να πάρει φανέλα βασικού, για τρίτη -ενδεχομένως- φορά στο πρωτάθλημα.

Ο Τζίμας στο πρωτάθλημα μετράει 14 συμμετοχές, εκ των οποίων οι δύο στο βασικό σχήμα με Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια μπήκε ως αλλαγή, έχοντας συνολικά πετύχει 3 γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...