1-0 την Κοζάνη ο ΠΑΟΚ Β [εικόνες]

Ένα γκολ του Γκούμα στο 83′ φάνηκε αρκετό για να φύγει με σημαντικό "διπλό" από την δυναμική Κοζάνη ο ΠΑΟΚ Β, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.
1-0 την Κοζάνη ο ΠΑΟΚ Β [εικόνες]

Περισσότερο αποφασιστική και με μεγαλύτερη ευκολία να βρίσκει διαδρόμους, η Κοζάνη σχεδόν μονοπώλησε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο. Καταγράψαμε τουλάχιστον τρεις επικίνδυνες τελικές φάσεις από τους γηπεδούχους, ενώ ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβαίνει κάπου στο 35′, κυρίως με τον δραστήριο Δαρέλα. Ο ίδιος απείλησε στο 37′, ενώ λίγα λεπτά μετά το σουτ του Βρακά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Αλλαγή σκηνικού σε κάποιο βαθμό στο δεύτερο 45λεπτο με τον Δικέφαλο να παίρνει εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα και να φαίνεται πιο απειλητικός, όπως στην περίπτωση του δυνατού σουτ του Ρούμιαντσεβ. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, χειρίστηκαν καλά τις αντεπιθέσεις τους βγαίνοντας ουκ ολίγες φορές σε θέση βολής. Από τη μια ο Μοναστηρλής όμως, από την άλλη η ...επιπολαιότητα ίσως στην τελική προσπάθεια τους κράτησαν μακριά από το γκολ. Μέχρι το 83′, όποτε ο Κιτσάκης έβγαλε μπροστά τον Δαρέλα, αυτός βρήκε τον Γκούμα, ο οποίος με ωραία προσωπική ενέργεια σούταρε για το 0-1. Ο ΠΑΟΚ κράτησε το σκορ κι έφυγε τελικά, από την Κοζάνη με τρεις σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια.

Κοζάνη: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Αναστασόπουλος, Τσιμπούκας (87′ Ποζατζίδης), Σουλιώτης, Ψάλτης (64′ Καραγιάννης), Σιατραβάνης (87′ Ασλαμπάλογλου), Γραμμένος, Νάτσος, Καλλέργης (78′ Κανούλας).

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής , Τσοπούρογλου (78′ Σπυράκος) , Κιτσάκης, Γιαξής , Παντεκίδης, Νινούα, Ρούμιαντσεβ (64′ Γρόσδης), Δαρέλας, Ρικάρντο (64′ Τασιούρας), Βρακάς (78′ Γκούμας ), Πανίδης (69′ Γκιτέρσος).

Δείτε τις εικόνες ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...