“Θα δώσουμε το 100%, σημαντικό παιχνίδι για την πρωτιά”

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στην συνέντευξη Τύπου με φόντο το αυριανό παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
“Θα δώσουμε το 100%, σημαντικό παιχνίδι για την πρωτιά”

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις γερμανικές ομάδες: "Είναι μία δυνατή ομάδα. Το ξέρουμε. Αυτή την ομάδα θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Πριν από δύο χρόνια κατέκτησε το Europa League κι αυτό τα λέει όλα. Θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Για την Άιντραχτ: "Κάθε παιχνίδι απέναντι σε αυτήν την ομάδα ήταν πάντα δύσκολο. Θα είναι όμως ένα διαφορετικό παιχνίδι, μία διαφορετική διοργάνωση. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση η Άιντραχτ, το ξέρουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί".

Για τη διαχείριση των αγώνων: "Είμαστε πιο έμπειροι όλοι ως ομάδα και ως παίκτες. Μας βοήθησαν οι παίκτες που ήρθαν και φέτος. Έχουμε καταλάβει τι σημαίνει το να παίζεις κάθε 2-3 ημέρες παιχνίδια. Αύριο, θα είμαστε μία ομάδα που θα δώσει το 100% για το αποτέλεσμα".

Για τα γκολ στις καθυστερήσεις που δέχεται ο ΠΑΟΚ: "Είναι κάτι που σκεφτόμαστε και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Είμαστε μία ομάδα με έμπειρους παίκτες κι αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά στο μέλλον. Σε μερικά παιχνίδια μας κόστισαν αυτά τα γκολ. Αύριο θα είναι ένα άλλο παιχνίδι και για 95-96 λεπτά θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι".

Για τη σημασία του αυριανού αγώνα και τον στόχο: "Στόχος μας φυσικά είναι να προχωρήσουμε. Θεωρητικά, αύριο θα παίξουν οι 2 πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου. Αύριο, θα είναι ένα παιχνίδι όχι μόνο για την πρώτη θέση, αλλά και για την πρόκριση. Σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά σίγουρα όποιος κερδίσει, θα έχει προβάδισμα για την πρόκριση. Τα παιχνίδια αυτά τα περιμένουμε όλοι πως και πως. Είναι ένα παιχνίδι στην Ευρώπη. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε και μακάρι να έχουμε για καιρό ακόμη 2 παιχνίδια την εβδομάδα. Εμείς, ως πιο έμπειροι, βοηθάμε τους νεότερους και νομίζω δείχνουν πλέον ότι δεν έχουν κι αυτοί κανένα θέμα σε μεγάλες διοργανώσεις, μέσα από τα παιχνίδια".

Για την παρουσία Γερμανών στο γήπεδο: "Αν με ρωτάτε, εγώ θα ήθελα να έχω σε όλα τα παιχνίδια εκτός κι εντός φιλάθλους. Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολο. Όταν ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας είναι δίπλα μας, σίγουρα αισθανόμαστε πιο καλά. Είναι δύσκολο -όμως- εδώ στην Ελλάδα να γίνει αυτό που θα συμβεί εδώ αύριο".

Διαβάστε ακόμη...