Λευκή ισοπαλία στο Αλκαζάρ

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, o ΠΑΟΚ Β' αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ εκτός έδρας με την ΑΕΛ ...
Λευκή ισοπαλία στο Αλκαζάρ

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες, ένταση και πάθος, ΑΕΛ και ΠΑΟΚ Β' μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο Αλκαζάρ.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό από το ξεκίνημα με αρκετά λάθη κι ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Και μπορεί οι ευκαιρίες να έλειψαν αλλά δεν έλειψε σίγουρα οι μάχες σώμα με σώμα και η ένταση, στοιχεία που δεν βοήθησαν στο να έχει ρυθμό ο αγώνας.

H πιο μεγάλη στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στο 31′ όταν ο Κούτσιας μπήκε από πλάγια στην περιοχή και έπιασε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ που δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο πρώτο μισό. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή, ο ΠΑΟΚ Β' προσπαθούσε να χτυπήσει κυρίως στην κόντρα και στο 67′ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ όταν ο Χατζηστραβός μοίρασε στον Κούτσια κι αυτός αστόχησε από καλή θέση.

Η ΑΕΛ έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο 90′ όταν μετά από προσπάθεια του Ηλιάδη, η μπάλα κόντραρε στον Παναγιώτου, αλλά ο Ταλιχμανίδης αντέδρασε άψογα κι έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο (46′ Θεολόγου), Όγκμποε, Ραμίρες (46′ Νικολιάς), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Ακούνια (81′ Τσουμάνης), Μαυριάς (67′ Γλυνός), Αμπούντ Ομάρ, Γιάκος (77′ Κ. Παπαγεωργίου).

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Μελετίδης), Χατζηστραβός (90+1′ Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Κούτσιας (80′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (67′ Τζίμας).

 

Διαβάστε ακόμη...