Fans’ Man of the Match ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.
Fans’ Man of the Match ο Πασχαλάκης

Ήταν ένα σκληρό και απαιτητικό παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ, όμως, ήταν συγκεντρωμένος, αποφασισμένος και σοβαρός και πήρε τη νίκη.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Μπίσεσβαρ και μετέτρεψε σε γκολ ο Βιεϊρίνια ήταν αρκετό στο επιθετικό κομμάτι, χάρη στο γεγονός πως η άμυνα έκανε την δουλειά της άψογα, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη .

Ο διεθνής τερματοφύλακας είναι σε mode Goldkeeper στα τελευταία παιχνίδια και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Στην Τρίπολη ήταν εκεί σε κάθε στιγμή που η ομάδα τον χρειάστηκε. Σταμάτησε απευθείας εκτελέσεις φάουλ, σουτ εντός ή εκτός περιοχής, κεφαλιές από κοντά και γενικότερα έμοιαζε ανίκητος, γεγονός που φαίνεται κι από τις δηλώσεις που έκαναν οι αντίπαλοι μετά τη λήξη του αγώνα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match ο Πασχαλάκης συγκέντρωσε το 76,82% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Σίντκλεϊ και Μπίσεσβαρ . Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός έδειξε πολλές από τις αρετές του στο γήπεδο, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, ενώ ο The Artist ήταν ο.... The Artist κι αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα.

Διαβάστε ακόμη...