Ψηφίστε τον MVP Ιουλίου

Ένας ακόμα μήνας γεμάτος δύσκολα παιχνίδια, επιτυχίες, αποτυχίες και στο φινάλε με θετικό πρόσημο μετά την κατάληψη της δεύτερης θέσης της φετινής Super League και της εξόδου στα προκριματικά του UEFA Champions League.
Ψηφίστε τον MVP Ιουλίου

To paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 – Για Όλα ψάχνουν τον κορυφαίο παίκτη του Δικεφάλου για τον Ιούλιο και θέλουν τη βοήθειά σας.

Ο πρώτος υποψήφιος ήρθε από το PAOK Academy, έχοντας προλάβει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Κ19, έπεσε κατευθείαν στα... βαθιά και τα πήγε περίφημα. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης πήρε φανέλα βασικού από τον Αμπέλ Φερέιρα στο σχήμα με την τριάδα στην άμυνα και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Συνεπής αμυντικά και κομβικός στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας μεγάλη ευθύνη στο build up της ομάδας, ο νεαρός στόπερ έδειξε έτοιμος να αντεπεξέλθει σε επίπεδο αντρών και είχε ως highlight ένα εκπληκτικό γκολ-φάουλ κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Επόμενος μονομάχος ο Χοσέ Μαουρίσιο . Ο Βραζιλιάνος είχε αυξημένα καθήκοντα στον τελευταίο μήνα της σεζόν 2019-20 και έκανε μερικές μεγάλες εμφανίσεις. Αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο των γραμμών του Δικεφάλου, βοήθησε πολύ σε άμυνα και επίθεση, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και έδωσε λύσεις όταν η ομάδα του των χρειάστηκε.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε κομβικές επεμβάσεις στα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μέσα στον Ιούλιο, όπως το τετ α τετ με τον Ναμπί στην Κρήτη, το σουτ του Ελ Αραμπί στο Καραϊσκάκης και το απευθείας φάουλ του Μάνταλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και θα παλέψει κι αυτός για τον ατομικό τίτλο.Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Ιούλιο.

Ψηφίστε τον 11888 MVP Ιουλίου

Διαβάστε ακόμη...