Ψηφίστε τον MVP Αυγούστου

Ήταν ένας μήνας που άπαντες θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Ψηφίστε τον MVP Αυγούστου

Ο αποκλεισμός από την Έστερσουντς και η λευκή ισοπαλία στην Λιβαδειά στην πρεμιέρα της Super League, σκόρπισαν απογοήτευση. Λίγοι ήταν οι ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την απόδοσή τους. Το paokfc.gr, και το PAOK FC Official App σας καλούν να επιλέξετε τον MVP Αυγούστου.

 Πρώτος «μονομάχος», ο Τζάλμα Κάμπος . O άσος από την Αγκόλα μπήκε δυναμικά στην νέα αγωνιστική περίοδο και ήταν εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου. Μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες, άψογος στο τακτικό κομμάτι, πολλά τρεξίματα και δύο ασίστ στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Την σκυτάλη παίρνει ο Ροντρίγκο Ρέι . Ήρθε στην ομάδα για να καλύψει το κενό του τραυματία Παναγιώτη Γλύκου και έχει ήδη εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Πήρε φανέλα βασικού από το ξεκίνημα και φρόντισε με τις εμφανίσεις του να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον έφεραν στην Θεσσαλονίκη.

Εντυπωσιακές επεμβάσεις, σίγουρες εξόδους, συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και σωστή καθοδήγηση της αμυντικής γραμμής. Την τριάδα των υποψηφίων κλείνει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Το κοντέρ του Σέρβου στράικερ άρχισε να γράφει από νωρίς. Στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα, και έδειξε ότι θα αποτελέσει και φέτος το σημείο αναφοράς στην επίθεση του Δικεφάλου.

Η προσφορά του μάλιστα δεν περιορίστηκε μόνο μέσα στην περιοχή, αλλά προσπάθησε να συμμετάσχει και στην δημιουργία του παιχνιδιού, ενώ συνέβαλε και στο αμυντικό κομμάτι, κυρίως στις στημένες φάσεις του αντιπάλου και στο πρέσινγκ ψηλά. Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Αύγουστο.

Ψηφίστε τον MVP Αυγούστου

Διαβάστε ακόμη...