«Στο πέταλο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Ο Ιταλός, πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μίρκο Τάκολα, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με το παιχνίδι του «δικεφάλου» στο «Αρτέμιο Φράνκι» με την Φιορεντίνα για τους ομίλους του Europa League.
«Στο πέταλο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Αναφέρθηκε στους «βιόλα» και στην κατάσταση που βρίσκονται, ενώ τόνισε ότι θα βρεθεί στο πέταλο των φίλων του ΠΑΟΚ για να δει το παιχνίδι.

Όσα είπε ο Μίρκο Τακολα στον ArenaFM 89.4:

Θα πας στο παιχνίδι; «Βεβαίως θα πάω, περιμένω ακόμα την επιβεβαίωση από τον ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια, αλλά όπως και να έχει εγώ θα είμαι στο γήπεδο. Δεν θα πάω στα VIP αλλά θέλω να πάω στο πέταλο που θα είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και έτσι δεν μπορώ να βρω εισιτήρια από αλού

Για την κατάσταση της Φιορεντίνα: «Προερχόταν από μια περίοδο που δεν ήταν καλά, αλλά έκανε μια μεγάλη εμφάνιση στην Έμπολι(0-4). Μπορεί να μην είναι τοπ ομάδα η Έμπολι, αλλά ήταν τοπικό ντέρμπι και η Φιορεντίνα το πήρε εύκολα. Η χειρότερη γραμμής της Φιορεντίνα, ή καλύτερα η πιο αδύναμη είναι η άμυνα καθώς οι άλλες γραμμές είναι πάρα πολύ δυνατές με πολύ μεγάλα ονόματα. Και ο τερματοφύλακας της είναι ασταθής, δεν τα πάει και πολύ καλά. Στην άμυνα της Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την ζημιά».

Για τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης, οπότε δεν πρέπει να κλειστεί, πρέπει να κυνηγήσει τις πιθανότητες του και είμαι σίγουρος αν οι παίκτες παίξουν με την ψυχή και την καρδιά των οπαδών τους , θα φύγουν με καλό αποτέλεσμα από την Φλορεντία. Λογικά θα βρέχει και ο αγωνιστικός χώρος δεν θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση οπότε ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί πραγματικούς μαχητές».

Ποιο θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για την Φιορεντίνα, αυτό με τον ΠΑΟΚ ή αυτό με την Ίντερ; «Την ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα και το ντέρμπι με ατην Ίντερ. Είμαι σίγουρος ότι θα ακούγονται περισσότερο οι φίλοι του ΠΑΟΚ ,παρά αυτοί της Φιορεντίνα και θα είμαι και εγώ εκεί να τους βοηθήσω».

Στο τέλος ανέφερε: «Θέλω τόσο πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα για να δω ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Πήρα πολύ αγάπη από τους φίλους του ΠΑΟΚ και αισθάνομαι την ανάγκη να είμαι μαζί τους της Πέμπτη και να παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι»

Διαβάστε ακόμη...