Fans’ Man of the Match ο Κλάους

Ο Στέφανος Αθανασιάδης με δύο τέρματα οδήγησε την ομάδα του στην νίκη επί του Πανιώνιο και οι φίλοι του paokfc.gr τον ανέδειξαν σε Fans Man of the Match της αναμέτρησης της 4η αγωνιστικής των Play Offs της Super League.
Fans’ Man of the Match ο Κλάους

29.05.2016Η ομάδα του Ίβιτς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με δύο στόχους. Αφενός να πάρει τους τρεις πόντους κόντρα στον Πανιώνιο, αφετέρου να το κάνει όσο πιο εύκολα και...ξεκούραστα γίνεται. Ο στόχος επετεύχθη και με δύο γρήγορα γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα και διαχειρίστηκε άψογα το υπόλοιπο της αναμέτρησης χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά από τους Κυανέρυθρους.

Ο άνθρωπος που έκρινε το παιχνίδι ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης . Ο φορ του Δικεφάλου πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και κλείδωσε μία πολύτιμη νίκη που κράτησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας των Play Offs. Η μέρα αυτή θα μείνει αξέχαστη στον αρχηγό, ο οποίος έφτασε τα 101 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Fans' Man of the Match ο Κλάους σάρωσε συγκεντρώνοντας το 64,07% των ψήφων του κοινού. Ο αρχηγός κατάφερε να πάρει το σχετικό βραβείο για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα καθώς είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος και για το παιχνίδι κόντρα στους Κυανέρυθρους στην Νέα Σμύρνη. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Γκόικο Τσίμιροτ , ο οποίος πραγματοποίησε μία γεμάτη εμφάνιση, όντας μάλιστα ο δημιουργός του πρώτου τέρματος του Δικεφάλου.

Ο Αθανασιάδης για την εμφάνισή του αναδείχθηκε και MVP του αγώνα από τους εκπροσώπους του Τύπου, μιλώντας στην Μικτή Ζώνη της Τούμπας τόσο για την νίκη όσο και για το ιστορικό του επίτευγμα.

Διαβάστε ακόμη...