Ν τ α μ π λ ο ύ χ ε ς!

Στο Ενωσιακό γήπεδο της Χαλκίδας, στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τις Αμαζόνες Δράμας με 2-0 και σήκωσε ένα ακόμη Κύπελλο Ελλάδας...
Ν τ α μ π λ ο ύ χ ε ς!

Ο Δικέφαλος κατέκτησε το 5ο κύπελλο της ιστορίας του (σε σύνολο 7 διοργανώσεων) αποδεικνύοντας πως εντός των συνόρων δεν έχει αντίπαλο! Το σκορ άνοιξε στο 13' η Ντιμιτρίεβιτς, όταν στην αντεπίθεση, πήρε την μπάλα ανάμεσα από τα δύο σέντερ μπακ και κρέμασε την τερματοφύλακα της Δράμας με εξαιρετικής ομορφιάς πλασέ.  Στο 31ο λεπτό, είχαμε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Τετ α τετ η Γεωργίου από πλάγια θέση, αλλά το πλασέ της το απέκρουσε η τερματοφύλακας της Δράμας.

Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη αυτό που άλλαξε δεν ήταν η υπεροχή του ΠΑΟΚ, αλλά το ότι ο αγώνας έγινε πιο σκληρός, με τις Δραμινές να μην απειλούν την Πελετίδου και στο 82' η Μάρκου έσβησε τα όνειρά τους για κάτι παραπάνω, σημειώνοντας το 2-0. 

Στο γήπεδο  έδωσαν το παρόν περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών και μέλη του Πανελληνίου, αλλά και Συνδέσμων της Βόρειας Ελλάδας, όπως φυσικά και της Χαλκίδας.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Δημητρίου, Πελεκούδα, Βλασιάδου, Χ"γιαννίδου, Μάρκου (90' Γιάννου Ε.), Κακαμπούκη, Γεωργίου, Ντιμιτρίεβιτς, Παντελιάδου (91' Σακελάρη), Μπράμε (77' Γιάννου Δ.)

.............................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του τελικού 

Στον πρώτο ημιτελικό οι Αμαζόνες Δράμας κέρδισαν 5-0 τον Εργοτέλη και πήραν εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό άνευ αγώνος (3-0) αφού ο ΑΟ Χανίων δεν κατέβηκε ν' αγωνιστεί.

Εντονότατο το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο στις κερκίδες του Ενωσιακού, περίπου 200 οπαδοί (κυρίως από τη Χαλκίδα) βρίσκονται εκεί για να συμπαρασταθούν στα κορίτσια του Δικεφάλου στην προσπάθεια που θα κάνουν για να σηκώσουν μια ακόμη κούπα

18:05 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

2ο λεπτό: Καλή προσπάθεια του Δικεφάλου, η κεφαλιά όμως που επιχειρήθηκε από δύσκολη θέση, πέρασε άουτ

10ο λεπτό: Ξεκάθαρη υπεροχή του ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ...

13ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Ντιμιτρίεβιτς, στην αντεπίθεση, πήρε την μπάλα ανάμεσα από τα δύο σέντερ μπακ και πλάσαρε την τερματοφύλακα από πάνω. 

Φτάσαμε στα μισά του ημιχρόνου, οι Αμαζόνες έχουν βγει από το καβούκι τους, χωρίς όμως να απειλούν την Πελετίδου

27ο λεπτό: Η τερματοφύλακας της Δράμας σταματάει την τελευταία στιγμή καλή προσπάθεια των παικτριών μας

31ο λεπτό: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Τετ α τετ η Γεωργίου από πλάγια θέση, αλλά το πλασέ της το απέκρουσε η τερματοφύλακας της Δράμας

45ο λεπτό: Μακρινό σουτ των Αμαζόνων, δεν ανησυχεί η Πελετίδου

Ημίχρονο 

19:12 Ξεκίνησε η επανάληψη στη Χαλκίδα με τις Αμαζόνες στη σέντρα

55ο λεπτό: Ακυρώνεται σαν οφ σάιτ γκολ του ΠΑΟΚ

60ό λεπτό: Δυνατό παιχνίδι στην επανάληψη

63ο λεπτό: Κίτρινη στην Μπράμε, είναι η 2η σε παίκτρια του ΠΑΟΚ, καθώς στο 22' κιτρινίστηκε και η Μάρκου

Στο γήπεδο υπάρχουν και ΠΑΟΚτσήδες από τον Πανελλήνιο ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών...

77ο λεπτό: Γιάννου στη θέση της Μπράμε 

82o λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Μάρκου και 2-0, αγκαλιά με την κούπα ο ΠΑΟΚ! Κάθετη πάσα και άψογη εκτέλεση από την σκόρερ!

83ο λεπτό: Καλό σουτ της Γεωργίου άουτ

90ό λεπτό: Γιάννου Ε. στη θέση της Μάρκου

91ο λεπτό: Σακελάρη στη θέση της Παντελιάδου

Τέλος

.......................................

To pregame της αναμέτρησης

Δείτε photos από το ζέσταμα των παικτριών του ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...