Με Περιστέρι μέσα σε προβληματισμό
SHARE:
Ο ΠΑΟΚ με 25 βαθμούς βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τις ομάδες που με 27 είναι ισόβαθμες στην 5η και 6η θέση (Καβάλα και ΑΓΟΡ) και πλέον θα παλέψει για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της πρώτης 8άδας που οδηγούν απέναντι στους μόνιμους πρωταγωνιστές των τελευταίων ετών στο ελληνικό μπάσκετ.
Απέναντί του θα βρει μια ομάδα που "πολεμάει" σε όλα τα παιχνίδια φέτος, διαθέτει ενθουσιασμό και αν υποτιμηθεί, θα έχουμε εξέλιξη σαν και αυτή που είχαμε με το Μαρούσι, σε ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι θυμόμαστε τι πήγε να γίνει.
Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις υποχρεώσεις του χωρίς και τον Giddens, ο οποίος αναχώρησε αυτήν την εβδομάδα για την πατρίδα του, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία και ο Γιάννης Καλαμπόκης θα αποτελέσει παρελθόν από τη ομάδα τις επόμενες μέρες.
Η διοίκηση κάνει προσπάθειες να φέρει τον κόσμο στο κλειστό, δίνοντας κίνητρο, μιας και βλέπει πως η ανταπόκρισή του φέτος είναι πολύ μικρή και απαράδεκτη για μια ομάδα με την ιστορία του ΠΑΟΚ.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5:00 μ.μ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3, ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει λεπτό προς λεπτό η εξέλιξή του στη σελίδα μας.
Όσον αφορά τις δύο ομάδες που κυνηγάει ο ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, ο μεν ΑΓΟΡ αγωνίζεται εκτός έδρας στο Μαρούσι, η δε Καβάλα υποδέχεται τον Κολοσσό.
Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι: Πηλοϊδης-Φούφης-Πουρσανίδης