Η κλοπή της χρονιάς στο Αλεξάνδρειο!

Για την 23η αγωνιστική της Basket League, ο ΠΑΟΚ έχασε στο "Αλεξάνδρειο" με 77-76 από τον Άρη ...
Η κλοπή της χρονιάς στο Αλεξάνδρειο!

Οι γκρι έκαναν ότι μπορούσαν για να πάρει τη νίκη ο συμπολίτης, σφάζοντας τον πολύ καλό σήμερα ΠΑΟΚ. 31 βολές εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι (μόλις 18 ο ΠΑΟΚ), με τα κοράκια κυριολεκτικά να τα βλέπουν όλα κίτρινα!

Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα ...

...............

Από esake.gr: Mε δύο βολές του Άντονι Κάουαν 19'' πριν από τη λήξη, ο Άρης επικράτησε με 77-76 του ΠΑΟΚ mateco στο Αλεξάνδρειο για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Με εξαιρετική άμυνα στην τελευταία περίοδο κι επιμέρους σκορ 22-12, ο Άρης πήρε τη δέκατη νίκη του στη StoiximanBasket League, παραμένοντας μέσα στην εξάδα. Πρώτος σκόρερ για τους «κίτρινους» ο Κάουαν με 18 πόντους και ακολούθησε ο Νετζήπογλου με 16 ενώ για τον ΠΑΟΚ mateco ο ΝτιΛέο είχε 15.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με οκτώ πόντους έχοντας επιθετική αιχμή τον ΝτιΛέο. Η απάντηση ήρθε γρήγορα από τους παίκτες του Άρη με τον Κάουαν να δίνει πολύτιμες λύσεις και οι «κίτρινοι» μπήκαν μπροστά με 22-21 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η μάχη συνεχίστηκε στη δεύτερη περίοδο με δυνατές άμυνες και τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το ημίχρονο (39-36). Στην επανάληψη ο Νετζήπογλου ξεκίνησε δυνατά όπως και ο Άρης, ωστόσο ο ΠΑΟΚ mateco βελτίωσε την άμυνα του κι έκλεισε με εξαιρετικό τρόπο την τρίτη περίοδο, παίρνοντας το προβάδισμα με εννέα πόντους διαφορά (64-55).

Η εικόνα του Άρη άλλαξε ολοκληρωτικά στην τέταρτη περίοδο κυρίως στο αμυντικό κομμάτι όπου κατάφερε να κλέψει μπάλες και να δημιουργήσει προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα, η αναμέτρηση κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Ο Κάουαν κέρδισε φάουλ, ευστόχησε σε δύο βολές στα 19'', ο Γκριν αστόχησε σε ελεύθερο τρίποντο και ο Άρης πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 39-36, 55-64, 77-76

Διαβάστε ακόμη...