Νίκη για να ξαναμπεί στην τετράδα!

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα το απόγευμα στην PAOK Sports Arena, η ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου, υποδεχόμενη τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League...
Νίκη για να ξαναμπεί στην τετράδα!

O αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 (σε παράλληλη μετάδοση), ενώ θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, εφόσον δεν υπάρξουν τεχνικά προβλήματα...

Ο Δικέφαλος προέρχεται από μια πολύ μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου του Ισπανικού πρωταθλήματος (Τενερίφη) για τη φάση των 16 του Basketball Champions League και θέλει και σήμερα το ροζ φύλλο αγώνα για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της τετράδας.

Απέναντί του θα βρει έναν αντίπαλο που φέτος κάνει εξαιρετική χρονιά και με 27 βαθμούς (29 έχει ο ΠΑΟΚ), βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος. Ο Σούλης Μαρκόπουλος πέρα από το πρόβλημα κόπωσης των παικτών του, έχει να διαχειριστεί και την απουσία του Σάιμπερτ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ σε περίπου έναν μήνα!

Στη θέση του αποκτήθηκε ο Αυστραλός γκαρντ Νάθαν Σόμπεϊ, ο οποίος όμως έρχεται στην Ελλάδα την Τρίτη και φυσικά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ρεβάνς με την Τενερίφη που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα!

Η ομάδα των Τρικάλων μετράει στα 9 εκτός έδρας παιχνίδια της 2 νίκες και 7 ήττες, ενώ στην έδρα της είναι σαφώς πιο ισχυρή. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα από το 2014 και έπειτα, με τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει ισάριθμες νίκες με 82-77 (Χαραλαμπίδης 19 - Έβανς 16), 105-73 (Δέδας 22 - Τρέισι 28) και 82-67 (Τέπιτς 18 - Σόκο 21).

Διαβάστε ακόμη...