Όλοι στο γήπεδο, επιστροφές στην προπόνηση
SHARE:

Οι ενοχλήσεις που είχε στα πλευρά ο Απόλλωνας Τσόχλας υποχώρησαν και μετά από απουσία δύο ημερών από τις προπονήσεις επανήλθε στο πρόγραμμα της ομάδας, για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες, μπήκα στην προπόνηση και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που ωστόσο ακολούθησε ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος και αύριο αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς.
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης που έχει ήδη συμπληρώσει τρεις μήνες από τον τραυματισμό του, αλλά και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ακολουθεί εξειδικευμένο ασκησιολόγιο καθημερινά και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Ο Κώστας Κακαρούδης ξεκίνησε και αυτός ασκήσεις εκγύμνασης στο γυμναστήριο, ενώ συνεχίζει και το ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας που πρέπει να ακολουθήσει στο δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του μέχρι την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.
Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται αύριο με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα).