Η τελευταία προσπάθεια για το Top6

Ανασύνταξη δυνάμεων και προετοιμασία για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, στα οποία ο ΠΑΟΚ mateco θα κάνει την τελευταία προσπάθεια για να είναι στο Top6, ενόψει του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League.
Η τελευταία προσπάθεια για το Top6
Photo Credits: @PAOK BC

Σε αυτήν ακριβώς την προσπάθεια της ομάδας να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της 6ης θέσης, έχει επικεντρώσει την προετοιμασία της ομάδας ο κόουτς Στάθης Νεραντζάκης και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, την ερχόμενη Κυριακή (10/3, στις 16:30) στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό H Hotels. 

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ, μπήκε ξανά στο γήπεδο και συμμετείχε σε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco αναμένεται να είναι στη διάθεση του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Κολοσσό στη Ρόδο. 

Εκτός προπονήσεων είναι ο Elvar Fridriksson. Ο Ισλανδός γκαρντ ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον ορθό μηριαίο στο αριστερό του πόδι και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ την Τετάρτη (6/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας συνεχίζεται με μία προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης.

Διαβάστε ακόμη...